Locuri de muncă la UPC, în toate colțurile țării. Ce salarii se câștigă

locuri de muncă upc
Foto: Alan Clark (Flickr) / UPC

Compania UPC face angajări în această perioadă în aproape 20 de orașe din diferite regiuni ale țării.

Compania UPC face angajări pe următoarele poziții: consultant vânzări, consilier servicii generale call center, consilier portofoliu clienți, reprezentant vânzări pe teren, consultant telesales, analist financiar junior, specialist vânzări la domiciliul clientului, specialist retenție, consilier clienți shop, consilier suport tehnic call center, consilier vânzări relații clienți.

Aceste locuri de muncă sunt disponibile în 19 orașe: Bacău, Bistrița, Botoșani, București, Buzău, Cluj-Napoca, Cugir, Dej, Deva, Giurgiu, Iași, Mangalia, Miercurea Ciuc, Petroșani, Ploiești, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Timișoara, Zalău.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Iată ce beneficii oferă UPC:

• Dezvoltare profesională într-o companie multinațională;

• Program de muncă flexibil;

• Comision din vânzări;

• Bonuri de masă.

Pentru anumite posturi se oferă și:

• Abonament medical și alte facilități de interes personal;

• Discount-uri și reduceri pentru săli de sport și alți furnizori de produse și servicii;

• Bonusuri de performanță.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați, un manager de proiect angajat full time în București în anul 2016, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga la acea dată un salariu lunar net de 4.200 de lei.

Un consilier clienți angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.065 de lei plus tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

Un inginer de service angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 6.200 de lei.

Un analist financiar angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iunie 2014 un salariu lunar net de 1.400 de lei.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.