RCS & RDS angajează în peste 50 de orașe din țară. Ce salarii se câștigă

locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds
Foto: adevarul.ro

Compania RCS & RDS face angajări în această perioadă în peste 50 de orașe din România.

Locurile de muncă sunt disponibile în Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Blaj, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir, Deva, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Huși, Iași, Lugoj, Mediaș, Mioveni, Onești, Oradea, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Reșița, Satu-Mare, Sebeș, Sibiu, Sighetu Marmației, Sinaia, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Tecuci, Timișoara, Târgu-Mureș, Tulcea, Turda, Zalău și Zlatna.

Sunt libere următoarele posturi: reprezentant vânzări / încasări magazin, consultant servicii clienți, șoferi, reprezentanți vânzări business telesales, manipulanți echipamente, gestionari, ingineri IT, tehnicieni fibră optică, programatori, analiști financiari, auditori interni.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

RCS & RDS oferă:

– bonus pentru atingerea performanțelor;
– program de training plătit;
– un program de lucru flexibil;
– oportunități de dezvoltare și promovare în cadrul companiei;

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la RCS & RDS:

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați, un tehnician de telecomunicații angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga anul trecut un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un inginer de rețea angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 3.200 de lei.

Un operator call center angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în augut 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un agent de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un coordonator de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

7 COMENTARII

  1. Salutare,
    Va pot spune că la nivelul de consultant servicii clienți în Brașov salariul e de 1800 net in mana.din cate știu doar in București se dau salarii de 2000 plus o masa pe zi in deoartament call center

  2. Nu mă așteptam să fie atât de mici salariile… „un tehnician de telecomunicații angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga anul trecut un salariu lunar net de 1.900 de lei.”. 😂

  3. Nu mă așteptam să fie atât de calici „un tehnician de telecomunicații angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga anul trecut un salariu lunar net de 1.900 de lei.” După 10 ani să primești 1.900 lei lunar??? Nu e de mirare că fac service cu oamenii de la vânzări și la Call-center răspund oameni care nu prea au treabă cu tehnicul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here