Locuri de muncă la Metro. Cât se câștigă în lanțul german de magazine

locuri de munca la metro
Foto: ziuaconstanta.ro

Lanțul de magazine german Metro face angajări pentru unitățile sale din România. Sunt scoase la concurs posturi în orașele București, Cluj Napoca, Timișoara, Baia Mare, Iași, Arad, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Piatra Neamț și Târgoviște.

Toate locurile de muncă disponibile la Metro Cash & Carry sunt prezentate AICI.

1. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt cele pentru lucrători comerciali. Aceștia expun în aria de vânzare mărfurile aflate în stoc, controlează zilnic calitatea, aspectul și valabilitatea mărfurilor din zona comercială, efectuează recepțiile și retururile de marfă și participă la efectuarea inventarelor.

Metro face angajări pe acest post în orașele București, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu, Oradea, Deva, Târgu Mureș, Baia Mare și Arad.

Vă puteți înscrie pentru posturile de lucrător comercial aici (click pentru a aplica).

2. În Sibiu și Timișoara, Metro angajează consultanți clienți. Aceste persoane se ocupă de îndeplinirea planului de vânzări, aplică programele de contact cu clienții și gestionează portofoliul atribuit de clienți, urmărește și raportează rezultatele pe fiecare categorie de clienți din portofoliu, construieşte şi menţine relaţiile cu clienţii deja existenţi şi cu cei noi, promovează imaginea METRO, produce analize și rapoarte periodice referitoare la clienți și proiectele derulate.

Cei care vor să se înscrie pentru acest loc de muncă o pot face aici (click pentru a aplica).

3. Pentru magazinul său din Timișoara, compania caută un operator de vânzări prin telefon. Acesta creşte vânzarea şi a frecvenţa vizitelor în magazin pentru categoria de clienţi de care este responsabil, construieşte şi menţine o imagine pozitivă a companiei, întreţine o baza de date exactă şi corectă privind portofoliul de clienţi, organizează şi contactează clienții în funcţie de priorităţile definite, îşi îmbunătăţeşte continuu tehnicile de vânzări şi relaţia comercială cu clientul.

Cei care vor să se înscrie pentru acest loc de muncă o pot face aici (click pentru a aplica).

4. În București, Metro caută și un economist pentru creanțe clienți. Sarcina acestui angajat este să gestioneze contractele comerciale și anexele aferente, să introducă și să verifice veniturile cu decontare ulterioară ale companiei, să emită facturi de prestări servicii și reducere ulterioară, să urmărească clienții neîncasați pentru Metro Cash&Carry România și încasarea debitelor din veniturile ulterioare.

Cei care vor să se înscrie pentru acest loc de muncă o pot face aici (click pentru a aplica).

5. În Piatra Neamț și Târgoviște au fost scoase la concurs și posturi de asistenți clienți.

Aceste persoane se ocupă de îndeplinirea planului de vânzări, aplică programele de contact cu clienții și gestionează portofoliul atribuit de clienți, urmărește și raportează rezultatele pe fiecare categorie de clienți din portofoliu, construieşte şi menţine relaţiile cu clienţii deja existenţi şi cu cei noi, promovează imaginea METRO, produce analize și rapoarte periodice referitoare la clienți și proiectele derulate.

Cei care vor să se înscrie pentru acest loc de muncă o pot face aici (click pentru a aplica).

6. În Buzău, Metro angajează și asistenți în relația cu clienții. Aceștia au multe sarcini comune cu cele ale lucrătorilor comerciali, dar sunt și permanent la dispoziția clientului cu sfaturi amabile și competente.

Cei care vor să se înscrie pentru acest loc de muncă o pot face aici (click pentru a aplica).

Alte locuri de muncă la Metro:

7. Data Analyst. Oraș: București. Pentru a te înscrie la acest loc de muncă folosește acest link.

8. Operator Intrare Clienţi. Oraș: Baia Mare. Pentru a te înscrie la acest loc de muncă folosește acest link.

9. Financial Controller. Oraș: București. Pentru a te înscrie la acest loc de muncă folosește acest link.

Ce salarii sunt la Metro

Potrivit informațiilor postate de foști sau actuali angajați ai Metro pe siteul undelucram.ro, un manipulant de marfă câștigă, în București, circa 1000 de lei net pe lună. Cam același salariu îl au casierii și lucrătorii comerciali, cu mențiunea că angajatorul adaugă adeseori bonuri de masă.

Un asistent manager câștigă 2000 de lei net, iar un system engineer – 4000 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă la Auchan, în toată țara. Ce salarii oferă angajatorii francezi

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.