Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland

Lanțul de supermarketuri Kaufland angajează sute de persoane în această perioadă, pe posturi full time sau part time. Sunt căutați angajați din peste 50 de orașe ale țării, mari și mici.

Toate locurile de muncă disponibile la Kaufland pot fi consultate AICI.

Posturile disponibile în această perioadă la Kaufland sunt: lucrător comercial, casier, manager magazin, tehnician întreținere, coordonatori distribuție, manager logistică, șef de raion, șef departament, analist gestiune stoc, agent local vânzare publicitate, coordonator distribuție presă, specialist comunicare online, operator introducere date, specialist relații clienți.

Cea mai mare concurență este cea pentru manager de magazin, unde sunt scoase la concurs 10 joburi. Acestea pot fi consultate AICI.

Sunt căutați angajați din orașele: București (și Ilfov), Constanța, Alba Iulia, Bacău, Turda, Călărași, Suceava, Arad, Bistrița, Brăila, Alexandria, Caracal, Craiova, Caransebeș, Curtea de Argeș, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Gheorgheni, Gherla, Hunedoara, Iași, Mioveni, Oradea, Orăștie, Petroșani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Reșița, Sebeș, Sibiu, Slatina, Târgu Jiu, Botoșani, Miercurea Ciuc, Timișoara, Târgu Mureș, Vatra Dornei, Târgoviște, Tulcea, Zalău, Slobozia, Roman, Sfântu Gheorghe, Piatra Neamț, Odorheiu Secuiesc, Cluj Napoca, Năvodari, Sighișoara.

Puteți aplica pentru locul de muncă dorit AICI (click pe link pentru a deschide pagina cu joburi).

Ce salarii sunt la Kaufland

Un angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga vara trecută 1.100 de lei net plus bonuri de masă, iar în septembrie primea primă de concediu.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga vara trecută 1.000 de lei net.

Un lucrător comercial angajat part time în Făgăraș, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga toamna trecută 600 de lei net.

„Am lucrat la Kaufland Sebastian aproximativ 2 ani jumătate. Operator SAP – Recepție marfă. Program 8 ore – 2 sâmbete pe lună – salariu 1600 ron brut + 20 bonuri. Totul a fost foarte ok”, a scris un fost angajat pe undelucram.ro în decembrie 2013.

Un tehnician angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga toamna trecută 1.750 de lei net.

Potrivit informațiilor postate pe site de un utilizator, un lucrător comercial câștigă 1.400-1.600 de lei, un șef de raion între 2.000 și 2.800 de lei, un șef de departament de la 3.000 la 4.000 de lei, iar un director de magazin 7.000 de lei (toate sumele sunt brute).

Toate locurile de muncă disponibile la Kaufland pot fi consultate AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Locuri de muncă la Penny. Posturi libere şi salarii
Locuri de muncă la Lidl. LISTA posturilor disponibile și salariile oferite
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Anglia și Olanda. Salariile ajung la 4.900 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă în construcții pentru români

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.