Locuri de muncă la Kaufland. Ce salarii și ce condiții se oferă în lanțul german de magazine

kaufland
Kaufland. Foto: Facebook Kaufland

Kaufland este în continuă extindere în România și are nevoie de noi angajați, sute de posturi fiind scoase la concurs în întreaga țară.

Întreaga listă de locuri de muncă disponibile în acest moment la Kaufland poate fi consultată AICI.

Trebuie să menționam că se fac angajări în orașe ca Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Câmpina, Caransebeș, Carei, Cluj-Napoca, Codlea, Constanța, Craiova, Făgăraș, Galați, Gherla, Giurgiu, Hunedoara, Lugoj, Mediaș, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Reghin, Reșița, Satu-Mare, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Suceava, Târgoviște, Târgu Secuiesc, Timișoara, Târgu-Mureș, Turda, Zalău.

Cele mai multe locuri de muncă scoase la concurs la Kaufland sunt cele de lucrător comercial part time. Dacă vreți să vă înscrieți pentru aceste locuri de muncă și locuiți în unul dintr orașele enumerate mai sus (sau în apropierea acestora), vă puteți înscrie AICI.

Printre sarcinile unui lucrător comercial se pot număra: recepția, depozitarea și manipularea produselor, aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor, verificarea termenelor de valabilitate, servirea amabilă și orientată către client la vitrina asistată, grill și casele de marcat.

Alte locuri de muncă disponibile la Kaufland în această perioadă sunt:

  • Inspector prețuri – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;
  • Funcționar SAP – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;
  • Funcționar achiziții – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;
  • Inspector Exploatare Poștală – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;
  • Trainee expansiune imobiliară – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;
  • Junior Supply Chain Planner – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;
  • Junior Supply Chain Analyst – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;
  • Asistent Manager – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;
  • Coordonator distribuție ziare – Detalii despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI;

    Locuri de muncă la Kaufland – salarii

Potrivit mărturiilor foștilor sau actualilor salariați de la Kaufland, centralizate de portalul undelucram.ro, salariile celor care lucrează pe postul de lucrător comercial pornesc de la circa 1200-1400 de lei pe lună, venit net.

Un casier câștigă chiar și 1800 de lei, iar un șef de tură – 2200 – 2400 de lei. Managerii au, de regulă, salarii de peste 3500 de lei pe lună.

Locuri de muncă la Kaufland – atmosfera la locul de muncă

Majoritatea angajaților sunt mulțumiți de salariu sau îl consideră măcar ”acceptabil”. Însă, lanțul german de magazine este cunoscut pentru că reușește să îi facă pe angajați să formeze o echipă și să se înțeleagă bine.

Există și unele voci care susțin că promovările ar trebui efectuate în funcție de performanță, în primul rând, și abia apoi în funcție de vechime. Alți angajați se plâng de volumul ridicat de lucru și susțin că ar fi nevoie de mai multe persoane pe tură pentru a duce la bun sfârșit sarcinile de lucru.

Vă amintim că întreaga listă de locuri de muncă disponibile în acest moment la Kaufland poate fi consultată AICI.

Dacă vă interesează și alte locuri de muncă – altele decât cele de la Kaufland, în țară și străinătate – puteți consulta rubrica noastră de AICI

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.