Locuri de muncă la IKEA. Experienţa anterioară NU este decisivă

Gigantul lanţ suedez IKEA, care are un magazin şi în zona bucureşteană Băneasa, angajează lucrători comerciali prin intermediul unei alte firme, Gi Group.

Sunt scoase la concurs 20 de locuri de muncă, prin intermediul siteului ejobs.ro. Toate detaliile despre locurile de muncă la IKEA sunt disponibile AICI.

Nu se solicită experienţă anterioară, ci doar dorinţa de a face parte dintr-o echipă dinamică şi performantă. Se oferă pachet salariul motivant, diverse beneficii, training la locul de muncă şi program flexibil.

Cei 20 de candidaţi aleşi vor lucra la ambalarea produselor IKEA.

Selecţia este deschisă până la data de 13 noiembrie 2015, cei aleşi urmând să fie contactaţi de angajator. Vă puteţi înscrie pentru acest loc de muncă AICI.

România, borna 35 în extinderea IKEA

IKEA este prezentă în România din anul 2007, când a deschis un magazin în centrul Băneasa „Feeria” Shopping. România este a 35-a ţară în care IKEA este prezentă. Magazinul din Băneasa a fost al 253-lea deschis de IKEA în lume. În august 2014, lanţul IKEA număra peste 355 de magazine, în 47 de ţări.

În luna iunie a anului 2015, IKEA a cumpărat şi terenul pentru un al doilea magazin în Bucureşti. Lotul de 13,7 hectare pe care va ridicat acest nou magazin al retailerului suedez se află în sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, la numărul 57.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny
Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland
Locuri de muncă la Dedeman și Praktiker. Ce posturi sunt libere și cât este salariul
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Posturi disponibile în logistică

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.