Locuri de muncă la elefant.ro. Lista cu posturile disponibile

Locuri de muncă la elefant.ro. Coletele verzi sunt o marcă a companiei. Foto: elefant.ro
Locuri de muncă la elefant.ro. Coletele verzi sunt o marcă a companiei. Foto: elefant.ro

Elefant.ro, unul dintre cele mai mari platforme de shopping online din România, cu peste 2 milioane de colete livrate, angajează pe mai multe posturi.

Pentru a consulta întreaga listă cu job-uri disponibile la magazinul online cu peste 6 ani de activitate, intrați aici.

Elefant.ro angajează lucrători la recepție marfă pentru Centrul de Distribuție situat în Equest Logistic Parc din Dragomirești – Ilfov, la KM 13 pe Autostrada București – Pitești.

Locuri de muncă la elefant.ro

Se caută lucrători gestionari, care să aibă aptitudini organizatorice, răbdători și cu experiență de lucru în WMS. Se lucrează cu produse ușoare, precum parfumuri, pantofi, genți sau cărți.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă la elefant.ro aici.

Elefant caută și un Senior Buyer Books, care să se ocupe cu alegerea unor noi branduri pentru portofoliul companiei și să reprezinte firma la târguri și expoziții. De asemenea, candidatul trebuie să fie un bun negociator, pasionat de cărți și cu experiență de cel puțin 3 ani în domeniu.

Este un job cu beneficii, însă și cu cerințe ridicate.

Aplicați pentru acest post aici.

Locuri de muncă la elefant.ro

Dacă nu aveți suficientă experiență, există posturi de junior buyer scoase la concurs, dar și multe job-uri ca agent de vânzări sau suport.

Elefant.ro, care are puncte de distribuție în aproape toate marile orașe din România, caută și un casieri și operatori introducere date – content editor.

Pentru acest post, candidații trebuie să aibă cunoștințe foarte bune de operare PC, abilități de organizare și prioritizare, atenție la detalii și viteză în tehnoredactare, în timp ce experiența ajută, dar nu este necesară.

Există posturi deschise atât la sediul din Pipera, cât și la depozitul din Militari.

Puteți să vă depuneți CV-ul aici.

Se caută și un contabil de gestiune, cât și mulți lucrători în depozitele din București ale elefant.ro, care a început ca librărie virtuală și blog literar. Acest site pune la dispoziția clienților o colecție de ebook în limba română de peste 3.000 de titluri.

Pe lângă faptul că este cea mai mare librărie online din România, elefant.ro este o companie în creștere, care și-a diversificat mult activitatea în ultima perioadă.

Pentru întreaga listă cu locuri de muncă la elefant.ro, intrați aici.