Dedeman angajează în toată țara. Ce salarii oferă frații români și câți bani se fac din bacșișuri

dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Compania Dedeman face angajări în această perioadă în magazine din toate colțurile țării, pe poziții foarte diverse.

Dedeman angajează în Agigea, Alba Iulia, Băneasa, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Pantelimon, Ploiești, Roman, Târgu Mureș și Turda.

Posturile libere sunt cele de consultant vânzări, referent vânzări la domiciliu, casier, recepționer marfă, reprezentant vânzări și dispecer monitorizare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locuri de muncă la Dedeman – mașină, laptop și telefon

Potrivit anunțului de angajare, compania Dedeman oferă pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă și bonus de performanță), precum și training-uri de vânzări și produse.

Pentru unele posturi, precum cel de reprezentant vânzări, se oferă și mașină de seviciu, laptop și telefon.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Dedeman, un agent angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Locuri de muncă la Dedeman – ce salarii se câștigă

Un dispecer alarmă angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 1.300 de lei, plus un bonus lunar de 400 de lei și tichete de masă în valoare de 280 de lei pe lună.

Un agent livrator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei pe lună plus un bonus lunar de 300 de lei, tichete de masă de 188 de lei pe lună și un bacșiș de 500 de lei lunar.

Un consilier vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2016 un salariu lunar net de 1.500 de lei pe lună plus tichete de masă de 188 de lei pe lună.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Dezinformati lumea. Preluati niste informatii vechi de ANI DE ZILE si le intindeti precum cacatul. Cel mai elocvent exemplu este cel al tichetelor de masa, absolut toti angajatii primesc tichete in valoare de aprox.330 lei pe luna, nu de valoarea specificata de voi. Jurnalisti de mana a 15-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here