Locuri de muncă la Christian Tour. Vezi o mulțime de locuri frumoase, cazarea și masa sunt gratuite

Agenția de turism Christian Tour caută în această perioadă ghizi și însoțitori de grup pentru destinații externe.

Cei care vor să se înscrie trebuie să îndeplinească condițiile enumerate AICI. Printre condiții se numără și cunoașterea limbii engleze sau turce (dar și alte limbi constituie un avantaj la angajare).

Cei aleși în urma etapei de selecție vor avea următoarele misiuni:

– coordonează programele turistice în derulare
– oferă informații de interes pentru turiști
– derulează activități administrative în timpul programelor turistice și după încheierea lor
– pregătește materiale informative pentru turiști; oferă informații grupului, atât înainte cât și în timpul programului;
– promovarea programelor cu caracter opțional către clienţi;
– gestionează în mod responsabil mijloacele de plată încredințate pe timpul programului; face propuneri de îmbunătățire a programelor turistice pe baza propriei experiențe și a sugestiilor turiștilor;
– rezolva situațiile neprevăzute care pot apărea pe parcursul excursiei;
– raportează situațiile critice.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă pot fi consultate AICI.

Pe lângă salariul fix, se oferă comision. Cazarea este gratuită, ca și masa în hoteluri de 5 stele. Se oferă și acces gratuit la excursii opționale.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.