Locuri de muncă într-o fabrică de fructe din Germania. Se caută femei, bărbați, cupluri

O fabrică de fructe din Germania caută  muncitori români pentru ambalare, sortare, conservare și etichetare de fructe. Plecarea la muncă va avea loc peste numai câteva zile, în data de 9 iulie.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (click pentru a accesa pagina de informații).

Se lucrează opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, numai schimbul unu. Vârsta minimă pentru a aplica la acest job este 20 de ani. Vârsta maximă – 55 de ani.

Cei aleși vor beneficia de un salariu net lunar de 1350 de euro (fiecare oră de lucru e plătită cu 9,65 euro), pentru un contract sezonier cu durata de trei luni. Orele suplimentare se plătesc separat, conform legislației germane.

Angajații selectați vor trebui să suporte transportul spre Germania (95 de euro) și cazarea într-un campus (80 de euro pe lună). Angajatorul oferă o masă pe zi – prânzul. Angajatul este asigurat medical pe durata contractuală.

Toate detaliile despre acest loc de muncă și numărul de telefon al persoanei de contact, AICI (click pentru a accesa pagina de informații).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Promoţia zilei:mobilier reducere emag

Mari reduceri la mobilier de living, la eMAG

Alte oferte de locuri de muncă:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.