Locuri de muncă în străinătate pentru necalificați, pe salarii de directori din România

Românii fără experiență și fără calificare ce sunt interesați de locuri de muncă în străinătate au la dispoziție mai multe oferte de angajare în depozite, în agricultură, în industrie sau în azile de bătrâni din Germania și din Marea Britanie.

Iată câteva dintre cele mai interesante oferte de angajare:

Marea Britanie. O companie de recrutare caută 30 de muncitori necalificați care să muncească în depozite de îmbrăcăminte din Marea Britanie.

Munca va consta în selectarea și ambalarea produselor pentru expediere, verificarea calității produselor, sortarea și etichetarea produselor conform normelor companiei, încărcarea și descărcarea mărfii, mutarea, gestionarea mărfii în depozit.

Salarizarea este de 8,6 euro pe oră, adică 1.376 de euro pe lună (pentru 8 ore pe zi / 5 zile pe săptămână). Veniturile pot fi însă și mai mari deoarece turele de noapte și weekend-urile vor fi plătite suplimentar.

După 12 săptămâni la locul de muncă salarizarea va crește la 10,3 euro pe oră, adică la 1.648 de euro pe lună (pentru 8 ore pe zi / 5 zile pe săptămână).

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Marea Britanie. O companie de plasare a forței de muncă este în căutare de personal necalificat pentru mai multe posturi vacante din Marea Britanie. Locurile de muncă sunt în domeniul agricol, pe câmp sau în depozit.

Muncitorii care vor lucra în agricultură vor culege narcise, căpșuni, salată, fructe moi, broccoli, mere, dovlecei, zmeură sau mure.

Salarizarea se face la normă sau la oră, fiind de 8,6 euro pe oră, adică 1.376 de euro pe lună.

Contractul de muncă se încheie direct cu angajatorul, înainte de plecare.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Marea Britanie. Aceeași companie de plasare a forței de muncă în străinătate caută persoane care să lucreze la Mcdonald’s și la Costa Café. Experiența anterioară în domeniu nu este necesară.

Plata este de 8,6 euro pe oră, adică de 1.376 de euro pe lună pentru cei care muncesc 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Salariul este mai mare dacă se lucrează 6 zile pe săptămână.

Contractul de muncă este încheiat pe o perioadă nedeterminată și este permanent.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Marea Britanie. O agenție specializată în recrutarea și plasarea forței de muncă este în căutarea a 10 persoane care să lucreze în azile din Marea Britanie.

Experiența în domeniul asistenței sociale, a voluntariatului, a îngrijirii persoanelor cu dizabilități, inclusiv experiența personală (non-profesională) în domeniul îngrijirii persoanelor reprezintă un avantaj la angajare, însă nu este obligatorie.

Candidații trebuie să cunoască însă limba engleză la nivel mediu / conversațional.

Contractele sunt de minimum un an de zile și se pot prelungi pe perioadă nedeterminată. Se lucrează între 35 și 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Concediul de odihnă este de 28 de zile/an.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Germania. O companie specializată în medierea de personal calificat și necalificat către societăți din Germania caută sute de persoane care să lucreze în această țară, inclusiv muncitori necalificați.

Aceștia urmează să fie plătiți cu salarii ce pornesc de la 1.000 de euro, cazarea fiind asigurată și plătită de angajator.

Printre beneficiile oferite de angajator se numără:

* contract de munca legal în Germania (nu cu detașare sau cu PFA);
* concediu 24 zile/an;
* orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25%;
* asigurare în caz de accident;
* asigurare medicală;
* dreptul la pensie după 5 ani de muncă în Germania;
* alocatie ” Kindergeld” 184 € lunar/ copil sau student;
* consiliere permanentă din partea echipei;
* loc de munca stabil și sigur la un angajator serios și verificat.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Marea Britanie. O agenție care se ocupă cu recrutarea și plasarea a forței de muncă în Uniunea Europeană caută 20 de persoane care să lucreze ca îngrijitori în Anglia.

Experiența în domeniu nu este obligatorie. Candidații trebuie să aibă cunoștințe minime de limba engleză.

Angajații vor îngriji bătrânii și persoanele neajutorate dintr-o anumită comunitate. Vor vizita fiecare client cu mașina de serviciu și îl vor îngriji într-o perioadă de timp prestabilită de cuprinsă între 15 minute – o oră.

Se lucrează 6 zile pe săptămână, iar plata este cuprinsă între 9,3 și 12,2 euro pe oră, ajungându-se astfel la un salariu de 1.488 – 2.342 de euro (pentru 8 ore pe zi timp de 6 zile pe săptămână).

Contractul se încheie direct cu angajatorul din Marea Britanie.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din străinătate. Salariile ajung la 1.900 de euro, se poate merge în cuplu
Locuri de muncă pentru șoferi fără experiență. E de ajuns categoria B, dar engleza e necesară
Locuri de muncă în Anglia. Se caută îngrijitori de bătrâni: nu locuiți cu vârstnicii, bilet de avion asigurat
Locuri de muncă pentru români în Germania