Locuri de muncă în străinătate în 2017. 2 depozite în care salariul este de peste 6.500 de lei

locuri de muncă în depozite
Foto Axisadman via Wikimedia Commons

Cei care vor să se angajeze în străinătate în 2017 pot profita de aceste oferte de muncă în depozite din Anglia și Germania.

În Anglia, se caută operatori în depozite de produse alimentare și non-alimentare. Salariul pornește de la 7,2 lire / oră pe timp de zi și de la 8,35 de lire pe oră pe timp de noapte.

În weekend, orele muncite ziua se plătesc cu 8,55 lire, iar cele lucrate noaptea – cu 9,45 lire sterline. Așadar, cu un număr de ore lucrate între 170 și 180 de ore, salariul ar depăși echivalentul în lire a 1500 de euro.

Te poți înscrie pentru aceste locuri de muncă AICI.

Candidații se ocupă cu:

– sortare marfă;
– manipulare marfă:
– etichetare marfă;
– aranjare marfă pe rafturi;
– alte activități specifice job-ului.

În Germania, nu este neapărat să aveți foarte bune cunoștințe de limbă, însă angajatorul solicită să aveți permis pe multistivuitor.

Salariul este de peste 1500 de euro, iar cei aleși se vor ocupa cu:

– mişcările de marfă;
– verificarea documentelor de intrare/ieșire şi semnalarea eventualelor neconcordanţe;
– înregistrarea sistematică şi cronologică a datelor privind stocurile;
– inventariere.

Candidații aleși vor urma cursuri de limbă germană, oferite de angajator.

Datele de contact ale angajatorului pot fi găsite AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

4 COMENTARII

  1. Ca sa ajungi la 170-180 de ore pe luna, tinand cont ca pe saptamana normal sunt 37’5 aia I seamna sa bagi o groaza de ore suplimentare.Cu cat nr de ore creste, cu atat taxele sunt mai mari, ajungand dintr-o luna, o saptamana sa o bagi ptr taxe. Eu suny la companie cu 9,40 pe ora si deabia ajung la ce scrii tu acolo. Astea sunt vise pentru lume neplecata.Mai pui bani de transport, mancare, chirie(nu cu 5-6 in camera sau caravana) unde un single e 300. Ajungi la 6-700 pe luna trasi de par. De unde atatea mii.

  2. E o foarte mare prostie , sunt bani putini cu care nu reusesti sa traiesti in Londra , ai facut calcule si crezi ca primesti 1300 ? daca esti self employed platesti 20% din ei impozit , iar daca esti angajat platesti mai mult de atat . Deci rog persoana care a pus aces articol rog sa nu mai puna articole de genu pentru ca e foarte clar nu stie cu ce se mananca . Inainte sa publicati un articol mai intai interesativa , asa ajung multi sa creada toate prostiile .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here