Locuri de muncă în străinătate 2012. Cele mai bune oferte, fără comision

locuri_de_munca_in_strainatate_2012
Locuri de muncă străinătate 2012. Ghid de oferte fără comision

Siteurile de joburi prezintă destule oferte de locuri de muncă în străinătate în 2012. Feriţi-vă de firmele care cer comision, cele mai bune firme de recrutare fiind plătite de angajatorii din străinătate.

Locuri de muncă în străinătate 2012 – Joburi la Toyota, în Belgia

Toyota (lucrează fără comision) angajează în special ingineri, dar şi cercetători în anumite domenii şi specialişti în marketing. Cei care câştigă jobul vor lucra la Toyota Belgia. Cei care doresc un astfel de loc de muncă în străinătate trebuie să îşi creeze un cont şi să completeze un CV AICI, iar apoi să aplice la unul dintre locurile de muncă de AICI.

Locuri de muncă în străinătate 2012 – IT

Cele mai multe locuri de muncă în străinătate în 2012 sunt cele din industria IT. Companiile caută programatori, testeri, designeri web şi lideri de echipă IT, iar salariile sunt cel puţin de două ori mai mari decât cele oferite de majoritatea angajatorilor români. Cei care doresc un astfel de loc de muncă în străinătate trebuie să îşi creeze un cont şi să completeze un CV AICI, iar apoi să aplice la unul dintre locurile de muncă de AICI.

Locuri de muncă în străinătate 2012 – Muncitori (zidari, mecanici, sudori, tamplari aluminiu, macelari, drujbist, electrician)

Sunt probabil cele mai căutate dintre locurile de muncă în străinătate propuse românilor în 2012. Cei care doresc un astfel de loc de muncă în străinătate trebuie să îşi creeze un cont şi să completeze un CV AICI, iar apoi să aplice la unul dintre cele 385 de locuri de muncă de AICI.

Locuri de muncă în străinătate 2012 – Medici

Medicii români au la dispoziţie şi în 2012 locuri de muncă extrem de bine plătite în străinătate. De exemplu, Agile Medical Consulting Ltd este o firmă care recrutează medici români pentru o carieră în Franţa. Cei care doresc un astfel de loc de muncă în străinătate trebuie să îşi creeze un cont şi să completeze un CV AICI, iar apoi să aplice AICI.

O altă firmă de recrutare, Fronterra Recruitment (lucrează fără comision), caută, în august-septembrie 2012, 50 de medici (chiar şi rezidenţi) pentru locuri de muncă în străinătate (în special în Germania). Salariile rezidenţilor pornesc de la 4-5,000 de euro, iar cele ale medicilor specialişti sunt de 6-7,000 de euro. Cei care doresc un astfel de loc de muncă în străinătate trebuie să îşi creeze un cont şi să completeze un CV AICI, iar apoi să aplice AICI.

Locuri de muncă în străinătate 2012 – domeniul financiar

Absolvenţii de studii economice îşi pot alege locuri de muncă în străinătate în următoarele domenii: financiar/contabilitat – 11 oferte, consultanţă – 9, audit – 5, management – 5, banci/institutii financiare – 3 şi vânzări – 2.

Cei care doresc un astfel de loc de muncă în străinătate trebuie să îşi creeze un cont şi să completeze un CV AICI, iar apoi să aplice la unul dintre locurile de muncă de AICI.