Locuri de muncă în Londra cu venituri de până la 4.000 de lire pe lună

FOTO: eJobs.ro
FOTO: eJobs.ro

Compania Sakare caută consilieri de vânzări pentru magazinele din Londra. Se pot înscrie persoane care au experiență în promoții, vânzări sau servicii de înfrumusețare sau sunt la început de drum și își doresc să-și construiască o carieră în străinătate.

Cei interesați trebuie să fie „perseverenți, cu o personalitate dinamică și bune abilități de comunicare”. „Dacă în urma interviurilor vei fi acceptat în compania noastră îți vom da numerele de telefon și adresele de mail a mai multor tineri români care deja și-au făcut o carieră de succes lucrând pentru Sakare”, se arată în anunțul de angajare.

Magazinele se află în zona centrală a Londrei, iar transportul până în capitala Marii Britanii este decontată de companie. „Venitul minim garanta pentru primele șase luni este de 1.000 de lire sau comision din vânzări între 15 – 30% din vânzarea zilnică a dumneavoastră, veți primi întotdeauna suma care este mai mare. În această perioadă a anului, comisioanele din vânzări pot ajunge până la 3.000-4.000 de lire pe lună”, mai spune în anunț, firma de recrutare.

Programul de lucru este de 10 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. De asemenea, cei care se angajează beneficiază și de o perioadă de training. Produsele pe care magazinele le vând fac parte din gama produselor pentru corp, față, unghii și se adresează întregii familii.

Cazare se face în „apartament confortabile și includ TV, cablu, calculatoare și acces la internet, precum și toate echipamentele electrice necesare”.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Anglia găsiți – LA ACEST LINK.