Locuri de muncă în Germania. Salariul mediu este de 10.000 de lei NET

O serie de locuri de muncă în Germania sunt disponibile în această perioadă românilor care vor să lucreze în această țară.

Printre posturile oferite se numără cele de îngrijitor bătrâni, electrician, parchetar, instalator și tâmplar.

Pentru posturile de îngrijitori bătrâni se caută persoane rezistente fizic, iar cele care au permis de conducere au un avantaj. Alte detalii despre condiții de angajare, dar și cele despre salariu pot fi consultate AICI (click pe link pentru detalii).

Cei care vor să lucreze ca electricieni au salariul net de cel puțin 2.300 de euro, o sumă mai mult decât tentantă. În plus, se oferă 500 de euro fiecărui candidat ales! Se oferă și prime de concediu și de Crăciun. Cei interesați găsesc mai multe informații AICI (click pe link pentru mai multe detalii).

Salarii la fel de tentante și pentru cei care sunt pregătiți pentru a lucra ca instalatori instalații sanitare, încălzire, gaze. Perioada de probă, plătită și ea, este de șase luni; apoi, se oferă un contract pe termen lung. Puteți afla mai multe despre sarcinile de lucru și despre salarii AICI (click pe link pentru mai multe detalii).

Montatori de pardoseli și de parchet se pot înscrie și ea pentru joburile disponibile în Germania. 2.300-2.500 de euro este salariul net, alături de o primă de start în valoare de 500 de euro. Cei interesați găsesc mai multe informații AICI (click pe link pentru mai multe detalii).

Se caută și tâmplari capabili să se ocupe de următoarele activități:

– producerea și montarea mobilei;
– producerea ferestrelor din lemn, plastic sau aluminiu;
– reconstrucția și restaurarea mobilei;
– construcția magazinelor și a echipamentelor interioare;
– controlul mașinilor și uneltelor (de ex. frezarea, tăierea, inclusiv cu ferăstrăul, rabotarea, presarea);
– croirea și prelucrarea suprafețelor

Mai multe despre salariu și despre prima de start a celor aleși pentru acest post puteți afla AICI (click pe link pentru mai multe detalii).

Pentru toate locurile de muncă de mai sus nu se percep taxe sau comisioane.

Alte articole despre locuri de muncă:

Locuri de muncă în țările nordice pentru români care știu limba engleză

Locuri de muncă bine plătite în străinătate. 3.300 € în mână, cazare gratis

Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii se oferă și câți bani se fac din bonusuri și bacșișuri

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.