Locuri de muncă în Germania cu salarii de peste 2.000 de euro

FOTO: annawaldl/Pixabay.com
FOTO: annawaldl/Pixabay.com

În această perioadă, cei care caută locuri de muncă în Germania au la dispoziție câteva oferte tentante. Iată câteva dintre cele mai atrăgătoare oferte de muncă.

Printre altele, se caută electrician și se promite un salariu de peste 2.200 de euro plus o compensație lunară de 1.000 de euro net. Detalii legate de condițiile de lucru, cazare și transport găsiți aici.

Cei care sunt în căutare de locuri de muncă în Germania în construcții se pot angaja și ca instalatori. Salariul pornește de la 2.500 de euro și se oferă și o compensație lunară de 1.000 de euro. Mai multe detalii găsiți aici.

Tot în Germania se caută și zugravi. Salariul lunar pornește de la 2.000 de euro și se oferă o compensație de 759 de euro.

Cel care se angajează pe acest post trebuie să execute lucrări de șlefuire în interior și exterior, tapetare, vopsire, tratare cu grund, tencuire sau șpăcluire. Mai multe detalii găsiți aici.

 

Locuri de muncă în Germania la îngrijirea vârstnicilor

Mai sunt locuri de muncă și ca îngrijitori ai persoanelor în vârstă în Germania. Printre responsabilități sunt enumerate: documentarea modului de îngrijire și colaborarea cu asistenții medicali, îngrijirea generală de bază a locatarilor și pacienților, participarea în cadrul măsurilor de mobilizare terapeutice, însoțirea și îngrijirea locatarilor și rudelor acestora.

Salariile pornesc de la aproximativ 1.700 de euro și se oferă o primă de loialitate de 1.000 de euro în cazul recunoașterii diplomei în Germania.

De asemenea, se mai oferă bonificație suplimentară pentru masă pe zi, bonus pentru muncă în ture, duminica, în zilele de sărbătoare, precum și în turele de noapte. Mai multe detalii găsiți aici.

FOTO: annawaldl/Pixabay.com