Locuri de muncă în Germania: Cazare inclusă și alocație pentru copil sau student

O firmă de recrutare a forței anunță mai multe locuri de muncă pentru Germania.

„Toți angajații primesc un contract german de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Germania. Noi vă ajutăm în mod eficient, rapid și în condiții de siguranță să găsiți un loc de muncă stabil și bine plătit în Germania”, se arată în anunțul firmei de recrutare.

Printre altele, firma este în căutare de electricieni (de șantier sau industriali), instalatori, mecanici auto și înlocuit anvelope, stivuitoriști, mecanici utilaje, muncitori necalificați, programatori și operatori CNC, tâmplari, dulgheri sau șoferi pe TIR.

De exemplu, un șofer de TIR poate câștiga până la 1.800 de euro + cazarea plătită. Întreaga listă de salarii pentru aceste locuri de muncă și modalitatea de a aplica la aceste joburi găsiți LA ACEST LINK.

Firma spune că nu percepe nicio taxă sau comision. De asemenea, printre beneficii se numără și faptul că angajații care au copii sau studenți pot primi o alocație „Kindergeld de 184 de euro pe lună.

Firma de recrutare promite că locul de muncă este stabil, iar anagajatorul este serios și verificat.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Germania găsiți LA ACEST LINK.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.