Locuri de muncă în Franța. Se caută români pentru construcții, servicii și agricultură

Dacă doriți să lucrați în Franța, există numeroase oferte de angajare pentru români, în diferite domenii de activitate.

Pentru a accesa întreaga listă cu locuri de muncă pentru români în Franța, intrați aici.

Dacă sunteți un măcelar cu experiență și aveți o condiție medicală bună, sunteți serios și aveți abilități de organizare, francezii vă oferă un loc de muncă bine plătit.

Nu se solicită cunoașterea vreunei limbi străine. Cazarea este dedusă din câștig și nu este nevoie de bani pentru avans.

Angajatorul oferă training gratuit și plătit, mașină de serviciu și preluare de la aeroport. Se garantează un salariu de 1.400 de euro pe lună, plus 10 la sută bonus lunar de vacanță și 10 la sută bonus global la înceierea contractului de muncă.

Se lucrează cel puțin 150 de ore pe lună, iar orele suplimentare sunt plătite suplimentar. Se asigură 2 zile libere pe săptămână.

Dacă vreți să vă angajați pe acest post, intrați aici.

Dacă aveți abilități de vânzări și sunteți perseverent, cu o personalitate dinamică și bune abilități de comunicare, vă puteți alătura echipei Sakare, în Paris.

Se cer cunoștințe de limba franceză la nivel conversațional-avansat.

Venitul minim garantat pentru primele 6 luni este de 1500 euro in prima luna si 1000 de euro pentru celelalte 5 luni sau comision din vanzari intre 15-30%, una dintre cele 2 in functie de cea care este mai mare.

Programul de lucru este de 10 ore pe zi și veți beneficia de o zi liberă pe săptămână.

Pentru a aplica, intrați aici.

Tot francezii caută și montatori de șarpante metalice.

Se cere experiență de cel puțin 5 ani ca montator de structuri metalice pe șantier. De asemenea, este necesar permisul de stivuitor telescopic Manitou MRT, autorizație de condus nacelă și permis de conducere categoria B.

Cunoașterea limbii franceze este un avantaj.

Plata este de aproape 10 euro pe oră, net, iar cazarea este de 260 de euro pe lună. Se lucrează 39 de ore pe săptămână și se oferă bonusuri de 10 la sută pentru concediul plătit și pentru sfârșitul contractului.

Aplicați aici!

Se caută și tractoriști pentru o fermă de legume din Bretania. Persoana trebuie să fie conștiincioasă și să dea dovadă de caracter și rezistență la stres în condițiile muncii într-o țară străină.

Angajatul trebuie să execute și alte sarcini trasate de șeful exploatației agricole, iar venitul net lunar este de aproximativ 1.500 de euro pe lună.

Vă puteți angaja aici.