Locuri de muncă în fabrici din Germania și Olanda. Salariile ajung la 2.700 de euro

termopane
Foto: windoortech.pl

Foarte multe firme de recrutare caută în această perioadă muncitori români care să lucreze ca tâmplari, electricieni, frezori, sudori, mecanici sau măcelari în fabrici și în companii din Germania, Olanda, Belgia sau Slovacia.

De exemplu, o firmă de recrutare caută 35 de muncitori care să lucreze într-o fabrică din sudul Germaniei. Angajații vor lucra la bandă, în trei schimburi. Salariul este de peste 1.500 de euro pe lună.

Mai multe informații despre acest job găsiți AICI.

Aceeași firmă de recrutare caută 17 electricieni care să muncească în Germania. Angajații trebuie să asambleze, să instaleze și să mențină cablaje electrice și electronice, să monteze întrerupătoare, transformatoare și alte componente, să inspecteze sisteme electrice, să instaleze împământări și cablaje la echipamente și motoare.

Jobul este full time. Mai multe informații sunt disponibile AICI.

O firmă de recrutare din Germania caută tâmplari și muncitori care să lucreze într-o fabrică mare de geamuri termopan. Angajatorul cere experiență în domeniul tâmplăriei în lemn masiv și / sau pal.

Salariul este de peste 1.500 de euro.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă găsiți la acest link.

O companie din Olanda caută 10 sudori. Angajatorii cer cunoașterea limbii engleze la nivel de comunicare, bune abilități organizatorice și rigurozitate în respectarea regulilor și a instrucțiunilor.

Angajarea se face cu contract de muncă și se oferă cazare și transport gratuit.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

O firmă de recrutare caută 15 tehnicieni care să muncească în domeniul electro-mecanic în Belgia. Candidații trebuie să aibă capacitatea de integrare în echipă, să fie rezistenți la stres și să cunoască limba engleză sau franceză la nivel conversațional.

Angajații trebuie să fie capabili să opereze, să testeze și să realizeze lucrări de mentenanță la echipamentele electro-mecanice din cadrul industriei metalurgice, industriei textile, industriei construcțiilor, industriei de mașini grele, industriei chimice, industriei alimentare și industriei farmaceutice.

Joburile sunt full time, iar salariile oferite sunt de peste 1.500 de euro pe lună.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

O companie caută 7 instalatori care să muncească în acest domeniu în Olanda. Cei interesați trebuie să cunoască limba engleză și să nu aibă teamă de înălțimi.

Salariul este de 2.780 de euro pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste joburi scoase la concurs.

O firmă de recrutare caută măcelari tranșatori care să lucreze într-un abator de carne de porc din Slovacia. Angajatorii cer dexteritate și rapiditate în executarea operațiunilor, cunoașterea pieselor și condiție fizică foarte bună.

Contractele se fac pe perioadă nedeterminată, cazarea și masa sunt asigurate, iar angajatorii promit salarii atractive, la nivelul celor din Germania și Belgia.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți afla AICI.

O firmă de recrutare din Germania caută 5 frezori (operatori CNC, la strung sau/și frezor). Angajatorul caută persoane cu experiență în domeniu, care folosesc în siguranță aparatura, care respectă calitatea și sunt deschise spre desfășurarea activității în ture.

Salariul oferit este de peste 1.500 de euro pe lună.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți afla AICI.

AICI găsiți și alte locuri de muncă în străinătate în producție.

reduceri-emag

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Job-uri pe vase de croazieră. Masa și cazarea sunt gratuite
Locuri de muncă în bănci. Se caută economiști, contabili, manageri, consultanți
Locuri de muncă pentru români grijulii în străinătate: Bonă în SUA, îngrijitor de persoane în Marea Britanie
Locuri de muncă la Lidl, în zeci de orașe din țară
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Vase de croazieră și vânzări
Americanii caută babysitter. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să muncești peste Ocean
La volan prin Europa. Cele mai atractive oferte de muncă pentru șoferi