Locuri de muncă în Dubai. Ce salarii se câștigă în restaurante și hoteluri

O agenție de recrutare a forței de muncă pentru mai multe companii din Dubai, anunță că este în căutare, printre altele de supervisor, ospătari, recepționeri, barmani, sommelieri sau hostess.

Potrivit anunțului, biletele de avion și cazarea sunt oferite de companie. Se acordă asigurare medicală și concediul anual de 30 de zile. De asemenea, mâncarea este asigurată de companie. Detalii suplimentare și informații despre salariu găsiți – AICI

O altă companie este în căutare de medici specialiști pentru Dubai. Specialitățile vizate sunt: obstetrica ginecologie, pediatrie, radiologie, medicină de urgență, medicină de familie, anestezie și terapie intensivă, chirurgie generală, ortopedie și cardiologie.

Sunt acceptați inclusiv medicii care sunt în ultimul an de rezidențiat. Se oferă „salariu atractiv, bilet de avion gratuit, inclusiv un bilete pentru sezonul de vizită în țară, transport către spital și cazare gratuită. Detalii suplimentare puteți găsi – AICI

Și Qatar Airways caută însoțitori de bord. Se cere vârsta minimă de 21 de ani, minim studii liceale, fire sociabilă, cu buneabilități de comunicare și de muncă într-o echipă multinațională.

În ceea ce privește actele, aveți nevoie de un CV în limba engleză, copie după pașaport sau carte de identitate, o fotografie tip pașaport și o copie după ultima diplomă de studii.

Mai multe detalii despre anunțul de angajare al celor de la Qatar Airways găsiți – AICI.

FOTO: Kamel Lebtahi/Flickr