Locuri de muncă în depozite din străinătate. Plata ajunge la 2.300 de euro, avantaje pentru căsătoriți

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Românii interesați de locuri de muncă în străinătate au la dispoziție mai multe oferte de angajare în depozite din Marea Britanie, Germania, Spania sau Italia.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă din domeniul administrativ / logistic scoase pe piață în această perioadă:

Marea Britanie, Germania, Italia, Spania. O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să lucreze în depozite din Marea Britanie, Germania, Italia sau Spania. Nu se percep tarife de înscriere și nici de mediere.

Experiența în domeniul logisticii / manipulării mărfurilor nu este necesară, dar candidații trebuie să aibă cunoștințe de limbă engleză.

Responsabilitățile angajaților: depozitarea mărfurilor, verificarea bunurilor, mutarea produselor, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor stricate, ambalarea produselor, încărcarea și descărcarea mărfurilor, vizitarea spațiilor de încărcare și descărcare, întreținerea curățeniei în depozit.

Pentru o muncă de 8 ore pe zi, salariile brute ajung la 1.888 de euro pe lună. Toate orele suplimentare se plătesc.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

Germania. O agenție de recrutare a forței de muncă caută 30 de persoane care să lucreze ca stivuitoriști în Germania. Candidatul ideal este dispus să lucreze în schimburi, este responsabil și serios, orientat spre rezultate și are capacitate de lucru în echipă.

Printre responsabilitățile angajaților se numără încărcarea și descărcarea de Europalete, boxpalete și ambalarea lor, amplasarea mărfurilor pe locurile specificate, încărcarea și descărcarea camioanelor după indicațiile primite din depozite, lucrul cu scanere.

Joburile sunt full-time, iar angajatorul oferă contract de muncă legal încheiat pe perioadă nedeterminată, precum și asigurare medicală. Salariul brut pornește de la 1.500 de euro pe lună, iar orele suplimentare se plătesc. Cazarea este asigurată de angajator.

Conform legislației germane, persoanele căsătorite, prin prezentarea certificatului de căsătorie tradus și legalizat, beneficiază de impozite mai mici.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

Marea Britanie. O agenție de plasare a forței de muncă în străinătate caută 15 persoane care să lucreze în depozite din Marea Britanie. Candidații pot fi necalificați, însă trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu.

Salariul variază între 1.400 și 2.300 de euro, în funcție de productivitate și de numărul de ore suplimentare efectuate. Joburile sunt full-time.

Responsabilitățile angajaților: depozitarea mărfurilor, verificarea comparativă a bunurilor și produselor din stoc, mutarea bunurilor și a produselor în depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere, sarcini de încărcare și descărcare a mărfurilor, vizitarea spațiilor de încărcare și descărcare a mărfurilor, întreținerea curățeniei în depozit.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

Marea Britanie. O agenție de recrutare a forței de muncă este în căutarea a 50 de persoane care să lucreze în depozite din Marea Britanie.

Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să fie dispuși să lucreze în schimburi și în zile de weekend, să lucreze ore suplimentare plătite atunci când este nevoie, să aibă dexteritate și atenție la detalii.

Salariul variază între 1.400 de euro și 1.760 de euro în funcție de ore și tură. Angajații sunt asistați în deschiderea unui cont bancar.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă la Lidl, în 2016. Ce salarii oferă germanii
Locuri de muncă în Anglia. Se caută muncitori, ospătari, șoferi și personal pentru McDonald’s
Joburi în Anglia. Se caută personal pentru bucătărie cu salariu de 2.800 de euro și cazare gratuită
Locuri de muncă în vânzări, în țară și în străinătate