Locuri de muncă în depozite din afară: 1.900 de euro, se caută și cupluri, experiența nu e necesară

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Românii care își doresc să lucreze în depozite din străinătate au la dispoziție peste 150 de locuri de muncă scoase la concurs de angajatori din Marea Britanie și din Irlanda.

Iată câteva cele mai interesante oferte disponibile pe piața muncii în acest moment:

O companie de plasare a forței de muncă pe teritoriul Marii Britanii caută muncitori care să lucreze într-un depozit de pește din Irlanda.

Printre responsabilitățile angajaților se numără colectarea și sortarea peștelui în cutii și dezosarea acestuia. Plata este de 10 euro pe oră (1.600 de euro pe lună pentru 8 ore lucrate pe zi). Pentru această poziție, cunoașterea limbii engleze nu este necesară.

Cazarea este asigurată de catre angajator, contra sumei de 50 euro/ persoană/săptămână în case particulare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

O agenție de recrutare caută 30 de persoane care să lucreze în centre de distribuție din Marea Britanie. Nu este necesară experiența de muncă în depozit sau autorizație de a lucra pe echipamentele tehnice din depozit – se va oferi formare completă la locul de munca. În schimb, este nevoie de cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional.

Responsabilitățile angajaților: localizarea, identificarea și transportul produselor de la locul lor din depozit spre zonele de asamblare a comenzilor (picking), împachetarea comenzilor (packing) și primirea / expedierea de bunuri.

Angajații vor avea un coordonator de origine română și vor semna contractul de muncă potrivit normelor britanice. De asemenea, vor primi asistență în completarea formalităților necesare pentru a lucra în Anglia.

Plata ajunge până la 11,3 euro pe oră (adică 1.800 de euro pe lună).

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să lucreze în depozite din Marea Britanie. Experiența nu este necesară.

Plata ajunge până la 11,4 euro brut pe oră, adică 1.824 de euro pe lună pentru 20 de zile lucrate (8 ore pe zi). Orele suplimentare se plătesc separat.

Toți candidații vor avea parte de un stagiu scurt de pregătire de câteva zile. Acest curs se va face înainte de începerea muncii.

Responsabilitățile muncitorului: depozitarea mărfurilor, verificarea comparativă a bunurilor și a produselor din stoc, mutarea bunurilor și a produselor în depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere, sarcini de încărcare și descărcare a mărfurilor și a bunurilor, întreținerea curățeniei în depozit.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

O companie de plasare a forței de muncă este în căutarea a 45 de persoane care să lucreze ca operatori în depozite din Anglia. Se acceptă și cupluri.

Angajații trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu. Salariul ajunge până la 1.900 de euro brut pe lună, pe 40-50 de ore muncite pe săptămână. Două zile pe săptămână sunt libere, iar concediul plătit este de 28 de zile pe an.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

O firmă de plasare de forță de muncă în străinătate caută 25 de persoane care să muncească în depozite din Doncaster, Anglia.

Nu se cere experiență, dar candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional. Posturile sunt deschise pentru femei, pentru bărbați, dar și pentru cupluri. Candidații ideali sunt persoane muncitoare, obișnuite cu munca în echipă.

Responsabilități: manipulare, sortare, paletare, etichetare mărfuri generale, livrarea lor din depozit pe bază de comenzi și facturi.

Se lucrează minimum 37,5 ore / săptămână, de regulă peste 40. Ziua, plata este de 8,5 euro / oră obișnuită și 12,6 euro / oră suplimentară. Noaptea, plata este de 9,1 euro / oră obișnuită și 13,5 euro / oră suplimentară.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

O companie de recrutare caută o persoană care să lucreze într-un depozit de haine din Anglia. Candidatul ideal cunoaște limba engleză la nivel conversațional, este serios, rezistent la stres și are capacitatea de a se adapta la un mediu rapid, mereu în mișcare.

Munca va consta în: selectarea și ambalarea produselor pentru expediere, scanarea produselor, verificarea calității produselor, sortarea, etichetarea produselor conform normelor companiei, încărcarea și descărcarea mărfurilor, mutarea și gestionarea produselor din depozit.

Salarizarea începe de la 8,5 – 10,1 euro pe oră și ajunge până la 12,6 – 17,7 euro pe oră, în funcție de zi (dacă se lucrează în weekend sau nu).

AICI puteți afla mai multe informații despre acest loc de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Faceobook.

Alte oferte de locuri de muncă:

O companie aeriană angajează însoțitori de zbor. Salariul este bun, experiența nu e necesară
Locuri de muncă pentru învățătoare în străinătate. Salariu de 6 ori mai mare decât în România
Locuri de muncă pentru femei şi bărbaţi, în Marea Britanie. Se caută bone şi şoferi cu categoria B