Locuri de muncă în Danemarca. Peste 10.000 lei / lună într-o super-economie a Europei

Angajatorii din Danemarca, unul dintre cele mai bogate state din Uniunea Europeană, sunt în căutare de lucrători, iar unele dintre cele mai intense campanii de angajare au loc în România.

1. Primele locuri de muncă pe care vi le prezentăm sunt la pavaje și amenajare de spații verzi. Se caută persoane serioase și apte de muncă pentru, iar salariul este de minimum 2.000 de euro net / lună. Cum costurile cu cazarea și masa pot ajunge la cel mult 900 de euro pe lună, se pot economisi sume frumoase în câteva luni de muncă.

Angajatorul de ocupă de toate aspectele administrative legate de salarizare și de obținerea permisului danez de muncă. Nu se percepe niciun comision la angajare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest loc de muncă și să vă înscrieți pentru interviu, dați click AICI.

2. Alte oferte de muncă sunt pentru brutari și patiseri, care pot lucra în Danemarca pentru minimul 1600 de euro net / lună.

Orele suplimentare sunt plătite separat, iar angajatorul oferă asistență pentru găsirea unei locuințe la un preț rezonabil.

Cei care aplică trebuie să fie serioși și apți de muncă și să nu aibă cazier judiciar.

Puteți afla mai multe detalii și vă puteți înscrie la linkul de AICI.

3. Se caută și șoferi profesioniști de TIR pentru curse în Scandinavia (Danemarca-Suedia-Norvegia-Finlanda). Se fac curse fie cu remorcă cu prelată, fie cu frigorifică.

Camioanele sunt Euro 6, cu cabina mare și cu vechime în jur de un an. Cei care vor să se înscrie trebuie să aibă tahocard, atestat profesional și experiență de minimum un an pe camion de 40 de tone.

Angajatorul deține locații cu facilități în 3 puncte importante din Danemarca. Locațiile dispun de mașină de spălat, uscător, duș, bucătărie etc.

Salariul oferit este cuprins între 2000 și 2700 de euro, în funcție de experiență și cunoaștere unei limbi străine, ca engleza sau germana.

Cei care vor să afle mai multe detalii pot accesa ACEST LINK.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.