Locuri de muncă în Canada. 3.550 € / lună, comision 0, bilet de avion gratuit

locuri de muncă în canada
Foto: Scazon / Dennis Jarvis (Flickr)

Locuri de muncă în Canada. Românii care își doresc să lucreze peste Ocean au la dispoziție în această perioadă mai multe locuri de muncă în Canada.

O agenție de recrutare caută 9 persoane care să lucreze ca mecanici de utilaje agricole sau ca operatori / programatori în fabrici.

Locuri de muncă în Canada – Plata salarială este următoarea:

– Operator/Programator în fabrică, salariu de 25 CAD brut/oră (adică 16,3 euro pe oră)
– Mecanic utilaje agricole, salariu de până la 34 CAD brut/oră + sporuri (adică 22,2 euro pe oră)

AICI puteți afla mai multe informații, inclusiv numerele de telefon și adresele de e-mail ale persoanelor de contact, și puteți aplica.

Concret, la 8 ore lucrate pe zi, timp de 20 de zile pe lună, salariul este de 2.600 de euro brut pe lună (pentru postul de operator/programator în fabrică). Iar pentru poziția de mecanic de utilaje agricole, salariul lunar este de 3.550 de euro brut pe lună.

Agenția de recrutare nu percepe comision.

Locuri de muncă în Canada – Cerințele postului:

• cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional;
• experiență în domeniu – min. 3 ani;
• permis cat. B;
• candidatul trebuie să aibă un skype ID pentru interviul cu angajatorul;
• seriozitate și punctualitate din partea candidaților;

AICI puteți afla mai multe informații, inclusiv numerele de telefon și adresele de e-mail ale persoanelor de contact, și puteți aplica.

Locuri de muncă în Canada – Angajații vor beneficia de:

• salarii atractive conform ofertei individuale;

• cazare asigurată și plătită de firma angajatoare (în primele 3 luni);

• biletul de avion este asigurat și plătit de către firma angajatoare;

• un program de lucru de 40 de ore/săptămână;

• contract de muncă încheiat direct cu angajatorul din Canada pentru o perioadă nedeterminată (nu cu detașare sau PFA);

• contract de mediere transparent cu societatea Silverhand (agenția de recrutare), conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive;

• dreptul la concediu;

• un bonus pentru orele suplimentare;

• traducerea în limba engleză oferită gratuit de agenția de recrutare;

• îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei agenției de recrutare;

• asigurări (medicală, în caz de accident);

• dezvoltare și avansare pe plan profesional;

• loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat;

• contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Canada.

AICI puteți afla mai multe informații, inclusiv numerele de telefon și adresele de e-mail ale persoanelor de contact, și puteți aplica.

Locuri de muncă în Canada – Ce trebuie să știți dacă vreți să munciți aici

Agenția de recrutare vă va ajuta cu obținerea actelor necesare pentru a lucra în Canada.

Începând cu data de 1 decembrie 2017, ora 16.00 (ora României), toți cetățenii români, indiferent de tipul pașaportului deținut (pașaport simplu electronic, pașaport simplu, pașaport temporar, pașaport diplomatic și pașaport de serviciu),  vor fi scutiți de viză pentru a călători în Canada (fie pe calea aerului, fie pe cale terestră sau maritimă), pentru perioade de maximum 6 luni, în scop turistic (inclusiv pentru vizitarea prietenilor și a membrilor familiei, precum și pentru prospectarea oportunităților de derulare a afacerilor).

Persoanele care intenționează să intre în/tranziteze Canada pe calea aerului, trebuie să dețină o Autorizație de Călătorie Electronică (Electronic Travel Authorization – eTA).

eTA (autorizația de călătorie electronică) reprezintă o cerință obligatorie de îndeplinit de către toți cetățenii străini exonerați de obligativitatea deținerii vizei, care călătoresc în/tranzitează Canada pe calea aerului. eTA este, în mod electronic, atașată pașaportului călătorului și are o valabilitate de 5 ani de zile (sau până la expirarea valabilității pașaportului).

Pentru a obține eTA, completați cererea online pe care o veți regăsi doar pe website-ul oficial al Guvernului Canadei (www.Canada.ca/eTA-Romania).

Înainte de a iniția completarea cererii pentru obținerea eTA, asigurați-vă că dețineți:

1. Un pașaport valabil;

2. Un card bancar de credit sau de debit: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRES Visa Debit, JCB, Interac, inlcusiv carduri preplătite (pre-paid). Taxa pentru eliberarea eTA este de 7 dolari canadieni;

3. O adresă de e-mail valabilă.

Locuri de muncă în Canada – documentele necesare

Dacă intenționați să studiați sau să munciți în Canada simpla deținere a eTA nu e suficientă. Trebuie să obțineți și un permis de muncă sau de studii.

Puteți să aplicați la Ambasada Canadei la București pentru obținerea unui permis de muncă sau de studii înainte de a vă deplasa în Canada.

Începând cu data de 1 decembrie 2017, Autorizația de Călătorie Electronică (eTA) va fi acordată automat atunci când vă este aprobată eliberarea unui permis de muncă sau de studii.

Persoanelor care au săvârșit infracțiuni grave sau care fac declarații false ori utilizează documente false pentru a solicita acordarea statutului de refugiat nu le va fi acordată protecția specifică.

Este important să respectați regimul de ședere în Canada și nu modificați scopul declarat al călătoriei, în caz contrar Autorizația de Călătorie Electronică ar putea fi anulată.

Cu toate acestea, dacă există motive neprevăzute care fac necesară o ședere mai îndelungată decât cea inițial planificată, contactați imediat autoritățile canadiene și aplicați pentru extinderea perioadei de ședere, cât încă aveți un statut legal în Canada.

Locuri de muncă la Romstal în 26 de orașe. Ce salarii se oferă, de la șef la vânzător

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.