Locuri de muncă în Canada. Contracte pe 2 ani, în agricultură

O companie caută 24 de muncitori pentru lucru în agricultură în Canada, țara renumită pentru modul în care reușește să integreze imigranții în viața societății.

Cei aleși se vor ocupa de cultivarea de legume, îngrijirea pomilor fructiferi și recoltarea fructelor și legumelor. Salariile oferte sunt identice cu cele ale muncitorilor canadieni încadrați în aceeași funcție.

Toate detaliile despre acest loc de muncă, inclusiv numerele de telefon, sunt disponibile AICI (click pe link pentru detalii).

Cunoașterea limbii engleze NU este o cerință obligatorie. Candidații se angajează să obțină permisul de muncă și viza de lucru pentru Canada.

Pentru a se asigura că deține controlul deplin și direct asupra întregului proces de recrutare, compania alege direct lucrători pregătiți din fiecare țară, fără intermediari.

Pentru a vă înscrie la acest loc de muncă aplicați online aici sau sunați la unul dintre numere de telefon (sau Skype) afișate la acest link.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Locuri de muncă în străinătate, pentru femei şi bărbaţi. Salarii bune, cazare asigurată
Joburi în Germania pentru cupluri: 1.500 de euro, cazare și masă gratuite
Locuri de muncă în fabrici și depozite de fructe din Olanda și Anglia. Experiența nu e necesară

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.