Locuri de muncă în Anglia. Se caută bone și se oferă cazare și masă

O companie de recrutare este în căutare de persoane care vor să lucreze ca bone în Marea Britanie. Cei care vor să aplice la aceste locuri de muncă trebuie să știe limba engleză la nivel mediu, conversațional.

Potrivit anunțului, nu există limită de vârstă pentru aplicanți. Se oferă permis de rezidență pe perioadă nelimitată în Marea Britanie, pensiune totală (cazare și masă).

Mai multe detalii legate de salariu și modul prin care puteți aplica la aceste locuri de muncă puteți afla de la ACEST LINK.

Firma de recrutare spune că oferă servicii de acest tip pentru angajatorii din străinătate și din România de peste 15 ani și este acreditată de Ministerul Muncii. De asemenea, firma precizează că nu percepe nicio taxă de înscriere și niciun comision înaintea plecării.

De asemenea, contractele sunt pe 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Pe perioada șederii în străinătate aveți o persoană de contact în țara de destinație care se ocupă de o eventuală schimbare a angajatorului și de respectarea contractului de către angajator.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: