Locuri de muncă în Anglia la fast food-uri, hoteluri sau depozite

O firmă caută lucrători pentru depozite din Marea Britanie. „Clienții noștri sunt unele dintre cele mai prestigioase companii în sectorul de logistică și distribuție în Marea Britanie. Pozițiile disponibile sunt în centre de distribuție situate în diferite zone ale țării”, se arată în anunț.

Plata este între 6,97 și 8,95 de lire pe oră. De asemenea, vacanța de 28 de zile lucrătoare pe an este plătită. Se oferă și training la locul de muncă.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O companie de recrutare caută personal pentru fast food-uri din Marea Britanie. Se caută manageri de restaurant, asistenți de manageri, supervizori/șefi de tură și lucrători comerciali.

Se oferă și cazare, iar după terminarea trainingului intrați pe schema de bonusuri, care pot ajunge și la 30% din venitul lunar. De asemenea, se mai dă și o masă gratuită pe tură.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O altă firmă din Marea Britanie este în căutare de personal de recepție, personal de servire restaurant, personal de servire la bar, personal în bucătărie, pentru curățenie în camere, asistenți generali și asistenți vânzări în magazine.

Media orelor lucrate este de 40 ore pe săptămână. În perioada sezonului de vârf se pot lucra ore suplimentare până la 50 – 60 ore/săptămână.

Zilele lucrătoare și/sau libere sunt stabilite de comun acord între candidat și angajator, prin contractul de muncă.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Salarii de peste 2.000 de euro în depozite din Marea Britanie
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Posturi disponibile în logistică
Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny
Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland
Locuri de muncă la Dedeman și Praktiker. Ce posturi sunt libere și cât este salariu