Locuri de muncă în agricultură. 1.900 de euro, limba străină nu e necesară, se caută și familii

Românii interesați de munca în străinătate au acum la dispoziție zeci de locuri de muncă în agricultură în țări precum Spania, Danemarca, Franța și Suedia.

Plata ajunge până la 1.900 de euro net pe lună, iar unii angajatori acceptă și persoane fără calificare sau experiență.

Cuplurile sunt acceptate, iar unii angajatori caută familii cu mai mulți membri care să lucreze în echipă. Pentru unele joburi nu se cere cunoașterea unei limbi străine.

Iată cele mai interesante oferte:

1. Spania. O firmă de recrutare caută 50 de persoane care să lucreze în Spania la cules și sortat de fructe și la plantat căpșuni. Contractele de muncă se încheie legal.

Plata ajunge până la 1.900 de euro pe lună și nu este necesară cunoașterea niciunei limbi străine. Se caută bărbați, femei, cupluri, inclusiv persoane fără experiență sau calificare.

Angajații au posibilitatea de a opta pentru diverse activități: cules diverse fructe, struguri, portocale, mandarine sau sortat/ plantat căpșuni.

Câștigurile sunt cuprinse între 825 și 1.900 de euro net pe lună. Orele suplimentare sunt plătite separat. Potrivit agenției de recrutare, aproape toți acești bani poti fi economisiți datorită costurilor reduse cu cazarea.

Cei interesați trebuie să se grăbească deoarece selecțiile au loc până la sfârșitul lunii octombrie.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. Danemarca. O firmă de recrutare caută 2 muncitori care să lucreze într-o fermă de porci din Danemarca. Jobul este full time.

Responsabilități:
– activități zilnice în cadrul fermei (hrănire, curățenie etc)
– castrare, vaccinare
– alte sarcini solicitate de către angajator

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. Danemarca. O firmă de recrutare caută un muncitor care să lucreze într-o fermă de nurci din Danemarca. Jobul este full time.

Responsabilități:

• activități zilnice în cadrul fermei (hrănire, curățenie etc)
• repararea cuștilor
• alte sarcini solicitate de către angajator atunci când se apropie sezonul colectării blănurilor

Salariul este de 65 DKK brut/oră (aproximativ 9 euro brut/oră).

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. Suedia. O companie de construcții din Suedia caută un grădinar care să aibă minimum 18 ani.

Angajatul va lucra în aer liber și va folosi diferite echipamente și unelte pentru a îngriji spațiul verde: va sădi plante, va tunde iarba, va pune pesticide sau fertilizatori, va avea grijă de fântâni sau de bazine cu apă etc.

AICI puteți afla mai multe informații despre acest loc de muncă și puteți aplica.

5. Franța. O companie de recrutare caută un tractorist care să lucreze în Franța, într-o fermă de legume din Bretania.

De asemenea, va trebui să execute și alte sarcini trasate de șeful exploatației agricole. Salariul este de 8,5 euro net/oră, adică de aproximativ 1.500 euro/lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre acest loc de muncă și puteți aplica.

6. Franța. O firmă de recrutare caută 10 muncitori care să lucreze la plantat ceapa în Franța în perioada februarie – aprilie 2017.

Echipele de 4-5 persoane vor trebui să se deplaseze cu mașina la locul de muncă. Din experiența trecută este recomandat ca persoanele să facă parte din familie sau să fie prieteni apropiați pentru o comunicare bună la locul de cazare, precum și la locul de muncă.

Activitatea constă în montarea bulbilor de ceapă în sol. Nu este o activitate complicată, iar condițiile de muncă sunt cele specifice muncilor agricole. Salariul este unul atractiv, de 8,5 euro net/oră, adică aproximativ 1.300 de euro net lunar.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Îngrijire bătrâni în Anglia. Salariu net – 8500 de lei pe lună, cazarea și masa sunt gratuite

Locuri de muncă în depozite din afară, inclusiv fără engleză. Plata ajunge la 145 de euro pe zi

https://greatnews.ro/rcsrds-face-angajari-in-aproape-toata-tara-iata-ce-posturi-sunt-disponibile/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.