Locuri de muncă în agricultură în Danemarca, Anglia și Irlanda. Salariile ajung la 2.000 de euro

Mai multe companii de recrutare de forță de muncă și firme din străinătate caută în această perioadă muncitori români care să lucreze în agricultură în unele dintre cele mai bogate țări din Europa. Au fost scoase la concurs posturi în țări precum Danemarca, Marea Britanie, Irlanda sau Belgia.

Iată câteva dintre cele mai interesante oferte de muncă din domeniul agricol:

Danemarca. O companie din Danemarca vrea să angajeze 50 de muncitori care să lucreze în ferme de vaci sau de porci din această țară. Salariile brute oferite sunt cuprinse între 1.440 și 1.740 de euro pe lună.

Contractele se încheie pe o perioadă de cel puțin un an, iar angajații au dreptul la 5 săptămâni de concediu pe an.

În plus, unii dintre angajați pot avea ocazia de a merge la o școală de agricultură, unde vor învăța lucruri practice despre creșterea porcilor, mulgerea vacilor, culturile agricole, oferirea de prim ajutor, prevenirea incendiilor, mașinile agricole sau despre tratamentele pentru animale. Studenții primesc și salariu pe perioada școlarizării, iar la final primesc o diplomă recunoscută internațional.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă în agricultură pot fi consultate AICI (click pe link pentru a afla mai multe detalii).

Marea Britanie. O companie de plasare a forței de muncă pe teritoriul Marii Britanii caută muncitori care să lucreze la cules de narcise. Salarizarea este de 6,7 lire pe oră (adică 1.400 de euro pe lună, pentru 8 ore lucrate pe zi timp de 20 de zile lucrătoare). Veniturile pot crește dacă se depășește norma de muncă.

Aceeași agenție de recrutare caută muncitori care să lucreze pe câmp în Marea Britanie, 8 ore pe zi timp de 6 zile pe săptămână, salarizarea fiind de 6,7 lire pe oră.

Cunoașterea limbii engleze nu este necesară.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă în agricultură pot fi consultate AICI (click pe link pentru a afla mai multe detalii).

Irlanda. O companie din Irlanda angajează 4 muncitori care să culeagă ciuperci. Candidatul ideal trebuie să fie harnic, cinstit, organizat, ordonat și să aibă o atitudine pozitivă și flexibilă.

Angajații vor lucra timp de 5-6 zile pe săptămână (40-48 de ore pe săptămână), iar salarizarea va fi de 9,15 – 10,5 euro pe oră. Astfel, venitul lunar poate ajunge la peste 2.000 de euro (dacă se lucrează 6 zile pe săptămână).

Muncitorii vor trebui să culeagă, să sorteze ciupercile și să atingă normele stabilite. Angajații foarte productivi vor primi bonusuri.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă în agricultură pot fi consultate AICI (click pe link pentru a afla mai multe detalii).

Belgia. Un angajator privat a scos la concurs un post de grădinar în Belgia. Candidații interesați trebuie să fie persoane de încredere, discrete, flexibile, punctuale și responsabile și să iubească munca în natură.

Oferta salarială este de peste 1.500 de euro pe lună.

Toate detaliile despre acest loc de muncă în agricultură pot fi consultate AICI (click pe link pentru a afla mai multe detalii).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă în străinătate:

Locuri de muncă în agricultură, cu cazare asigurată. Într-un an, 2 oameni pot strânge bani de o casă
Locuri de muncă pentru șoferii români în străinătate. Unde te poti angaja acum?
Locuri de muncă pentru bone, în străinătate. Cazarea și masa sunt asigurate, nu se percepe comision
Cele mai bune locuri de muncă pentru români în serviciile de sănătate străine