Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori

Românii care vor să lucreze în străinătate în domeniul construcțiilor sau instalațiilor au la dispoziție 60 de locuri de muncă vacante.

Locuri de muncă în Germania, în construcții

Cei care își doresc să lucreze în domeniul construcțiilor au șansa de a concura pentru cele 10 locuri de lucrător. Locurile de muncă sunt în zona germană Regensburg.

Firma nu percepe taxe și comisioane la angajare. Muncitorii care au permis de conducere categoria B și autoturism proprietate personală au un avantaj la angajare. Salariul este de 1000 – 1500 de euro.

Toate detaliile despre aceste loc de muncă, inclusiv detaliile de contact, sunt prezentate AICI (click pe link pentru a deschide pagina).

Locuri de muncă în Germania și Olanda pentru instalatori

O companie românească angajează urgent 100 de instalatori, pentru lucrul în Germania și/sau Olanda. Se oferă pachet salarial motivant, condiții de lucru avantajoase. Cazare și transportul de la locul de odihnă la cel de muncă sunt asigurate de angajator.

Candidații trebuie să aibă experiență și studii liceale / școală profesională.

Toate detaliile despre aceste loc de muncă, inclusiv detaliile de contact, sunt prezentate AICI (click pe link pentru a deschide pagina).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Se caută românce pentru îngrijirea de bătrâni în Belgia. Salariu – 1200 de euro, cazarea și masa sunt gratuite
Locuri de muncă pentru croitorese, în Slovacia. Cunoștințele de limbi străine NU sunt necesare
Se caută șoferi pentru Marea Britanie și se dau salarii de peste 2.000 de euro
Locuri de muncă în Norvegia și Germania în industria auto. Salarii de peste 1.900 de euro
Locuri de munca pentru români în străinătate. Electricieni și tehnicieni pentru Vestul Europei și țările din Golf

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.