Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori

Mai multe companii din Germania sunt în căutare de lucrători pentru mai multe posturi din zona serviciilor.

O firmă caută tâmplari pentru fabricarea de produse pentru amenajări interioare, care implică tehnica prelucăririi lemnului cum ar fi pereți despărțitori sau mobilă. Se oferă constract de muncă pe perioada nedeterminată, salariu atractiv. Mai multe detalii găsiți AICI.

O altă companie caută electricieni pentru întreținerea și reparațiilor instalațiilor electrice, efectuarea lucrările generale de instalații electrice (montarea prize, racordare dulapuri electrice la sursă de alimentare) sau echiparea și cablarea cofretelor electrice. Mai multe detalii aflați AICI.

O companie romanească angajează urgent 100 instalatori sanitari, cu experiență pentru Germania și Olanda. Pachet salarial motivant, condiții de lucru avantajoase. Mai multe detalii aflați AICI.

O firmă din Germania angajează zugravi/vopsitori pentru prevenirea coriziunii în industria chimică, curățarea de rugină, vopsire de suprafețe mari. Se lucrează în grup, iar cazarea este gratuită în diferite locații unde se desfășoară activitate. Mai multe detalii aflați AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny
Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.