Locuri de muncă pentru români în Germania. Salarii bune și pentru cei care nu cunosc limba

Locuri de muncă în Germania Foto: Hccougar via Wikimedia Commons
Locuri de muncă în Germania Foto: Hccougar via Wikimedia Commons

Dacă doriți să lucrați în străinătate, Germania este una dintre cele mai inspirate destinații. Iată de ce:

Există o gamă largă de locuri de muncă pentru români în Germania, de la electricieni la bone, la șoferi și asistenți medicali. Remunerațiile sunt destul de generoase, în timp ce volumul de lucru este acceptabil.

Pentru a consulta întreaga listă cu locuri de muncă pentru români în Germania, intrați aici.

Dacă aveți studii de asistent medical generalist și aveți personalitate și atitudine pozitive, sunteți disciplinat, responsabil și capabil să lucrați în echipă, vă puteți angaja în Germania.

Se cer cunoștințe de limba germană de nivel minim A2, cât și dorința de a învăța. Salariile variază în funcție de zona unde veți fi repartizat.

Pentru mai multe detalii, intrați aici.

Pentru cei mai rezistenți din punct de vedere fizic, există varianta muncii în depozitele din Germania. Nu se cere experiență, fiind necesare doar cunoștințe minime de limba engleză.

Se oferă posibilitatea de a lucra într-o zonă frumoasă din nordul Germaniei, salariu bun și ajutor în găsirea unei cazări bune.

Dacă doriți să aplicați pentru acest loc de muncă, intrați aici.

Se caută și farmaciști români, în special pentru o companie care operează în landul Baden-Wurttemberg. Trebuie să fiți licențiat al unei Facultăți de Farmacie într-un stat al Uniunii Europene, să cunoașteți limba germană (B2-C1) și să vă doriți să trăiți în Germania.

Se oferă condiții de lucru plăcute, într-o echipă internațională, contract de muncă pe durată nedeterminată și un salariu foarte atractiv, plus un program de lucru regulat, de 40 de ore pe săptămână.

Vă puteți depune CV-ul aici.

Se caută și bone pentru Germania. Angajatorul oferă 800 de euro pe lună, plus cazare, cât și 4 zile libere lunar. Carnetul de conducere reprezintă un avantaj.

Aflați mai multe de aici.

Dacă sunteți un bun proiectant electric, puteți opta pentru un loc de muncă în apropiere de orașul Stuttgart. Se cere o experiență de 3 ani în domeniul electric, iar cunoștințele de limba germană nu sunt obligatorii.

Job-ul vine la pachet cu mai multe beneficii, cum ar fi o primă de Crăciun de 60% și o primă de concediu de 50% din salariu. De asemenea, sunt asigurate 30 de zile de concediu pe an.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă în Germania aici.

Locuri de muncă în Londra cu venituri de până la 4.000 de lire pe lună