Locuri de muncă în Germania. Cât se câștigă ca îngrijitor de bătrâni și cât poți pune deoparte

Un angajator din Germania caută 25 de persoane pentru postul de îngrijitor de bătrâni la domiciliu. Nu se percep taxe sau comisioane.

Potrivit anunțului de angajare, se câștigă 1050-1350 de euro NET/lună. În plus, masa, cazarea și transportul sunt asigurate gratuit.

Variantele de program sunt variate:

– o lună de lucru cu o lună de pauză;
– două luni de lucru cu o lună de pauză;
– trei luni de lucru cu 3 luni de pauză;
– 6 luni de lucru urmate de un concediu de 2 săptămâni, urmate de alte 6 luni de muncă.

Angajatul are asigurare medicală și este înscris la schema de pensii. Găsiți și alte detalii despre aceste locuri de muncă și datele de contact (telefon, email) ale angajatorilor AICI.

Cu un salariu mediu net de 1200 de euro lunar și având în vedere ca principalele cheltuieli (cazare, masa, trasport) sunt suportate de angajator, un angajat ar putea economisi cel puțin 800-900 de euro pe lună.

V-ar putea interesa și:

Locuri de muncă în fabrici și depozite. Plata ajunge la 102 € / zi, cazare gratuită, se caută și cupluri

Joburi cu salarii de până la 2000 de lire în Anglia. Fără experiență, se acceptă cupluri

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.