Locuri de muncă în fabrici și depozite. Plata ajunge la 102 € / zi, cazare gratuită, se caută și cupluri

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Peste 60 de locuri de muncă sunt disponibile la ora actuală în fabrici și depozite din Germania, Olanda și Marea Britanie.

Românii care își doresc să muncească în străinătate pot aplica pentru aceste locuri de muncă. Unii angajatori nu cer experiență, în timp ce alții oferă locuință și transport gratuite. De asemenea, se acceptă și cupluri.

Plata pentru o zi de muncă de 8 ore poate ajunge chiar și la 88 de lire (adică la 102 euro sau 466 de lei) pentru turele făcute noaptea, în weekenduri.

Iată cele mai interesante locuri de muncă:

1. Germania. Se caută 30 de persoane care să lucreze ca ajutor în producție în fabrici din Germania.

Descrierea poziției:

Activități de ajutor în producție
Pregătirea materialelor
Aranjarea produselor

Oferta:

Salariu începând de la 1.300 euro brut pe lună (creșterea salarială se acordă în funcție de încadrarea în munca și experiență)
Locuință gratuită
Spor de Crăciun și de concediu
Spor de noapte 25%
Spor de duminică 50%
Spor de zile de sărbătoare: 100%
Haine de lucru gratuite

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. Olanda. O agenție de recrutare caută 5 persoane care să lucreze într-o unitate de procesare a cărnii din Olanda. Angajații vor lucra în producție și ambalare. Nu este nevoie de experiență.

Locul de muncă presupune manipularea și împachetarea cărnii și a produselor din carne, cântărirea și etichetarea produselor finite, așezarea cutiilor pe paleți și pregătirea lor pentru expediție, încărcarea și descărcarea produselor din camioane, asigurarea curățeniei.

Se oferă:
– contract de muncă full-time
– plata săptămânală
– cazare contra cost (în case complet utilate, în camere de două persoane, toate utilitățile incluse în prețul chiriei)
– transport la locul de muncă
– suport administrativ

AICI puteți afla mai mult informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. Marea Britanie. O companie este în căutarea a 32 de persoane care să lucreze ca operatori în depozite și în fabrici din Anglia.

Se acceptă femei, bărbați, cupluri.

Depozitele care solicită personal (TNT, Tesco, Ocado, Euro Car Parts, etc) nu cer experiență în domeniu deoarece oferă traninig direct la locul de muncă în cadrul căruia angajaților li se vor furniza toate informațiile necesare pentru îndeplinirea responsabilităților zilnice.

După efectuarea training-ului (perioadă în care angajații sunt plătiți), aceștia vor putea îndeplini următoarele sarcini:
– Recepționarea produselor și asigurarea acestora în locurile destinate
– Selectarea produselor care trebuie livrate (picking)
– Ambalarea mărfurilor destinate spre a fi livrate (packing)
– Încărcare, descărcare de bunuri din camioane
– Folosirea diferitelor echipamente precum motostivuitor, scanner
– Inventarierea produselor

Salarizarea este în funcție de contract, ture de zi sau de noapte, și pornește de la 7,2 lire pe oră și poate ajunge până la 10 lire pe oră. Exemplu: o tură de zi de 8 ore se plătește cu 7,2 lire/oră, pe când o tură de noapte de 8 ore se plătește cu 8,6 lire/oră. Weekendurile ajung până la 10 lire pe oră în tura de zi, iar în cea de noapte 11 lire/oră.

Fiecare candidat poate avansa și negocia contractul de muncă după 12 săptămâni.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.