Locuri de muncă în depozite din Olanda, la o imensă companie de logistică

Cei care își doresc un loc de muncă pe termen lung în Olanda și sunt apți pentru activități fizice intense se pot înscrie pentru aceste joburi.

Activitatea se organizează de regulă dimineața, seara și noaptea. Astfel, există mai multe schimburi, care intră la serviciu între orele 16 și 8 dimineața.

Se lucrează pentru o companie-lider în logistică, care oferă servicii de transport de colete și mărfuri în peste 200 de țări din lume.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt AICI.

Cei aleși vor fi responsabili în special pentru descărcarea și reîncărcarea cu colete a containerelor. Cutiile variază în dimensiune și greutate și pot fi uneori foarte mari și foarte grele, motiv pentru care este absolut necesar să ai forță și condiție fizică excelentă!

Totodată, este posibil să te ocupi și de scanarea, sortarea și pregătirea coletelor pentru continuare călătoriei lor în conformitate cu procedurile operaționale.

Compania care face angajarea se poate ocupa de cazare în apropierea locului de muncă.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.