Locuri de muncă în depozite din Anglia. Peste 7.000 de lei pe lună, salariul se plătește săptămânal

locuri de muncă în depozite din străinătate
Foto: Gwan Kho (Flickr)

Românii care vor să muncească în străinătate se pot înscrie pentru aceste locuri din muncă în depozitele din Anglia. Nu li se cere experiență, ci doar să fie apți pentru muncă fizică și să aibă un cazier curat.

Nu se percep taxe de mediere. Contracul de muncă se încheie pe o durată de 12 luni. Angajatul este înregistrat la schema de pensii și asigurări sociale SSP și NINO. Concediul anual este de 28 de zile. Angajatorul oferă asistență în găsirea unui loc de cazare. Prețul cazării, cu utilitățile incluse, este cuprins între 75 și 90 de lire pe săptămână (300-360 lire pe lună).

Se plătesc 7,6 lire pe oră pentru primele 2 ture, respectiv 8,45 lire pentru schimbul de noapte. Un calcul arată că un angajat poate câștiga peste 1400 de lire pe lună, echivalentul a circa 7.000 de lei.

Numerele de telefon și adresele de mail ale angajatorilor sunt AICI.

Locurile de muncă oferite sunt în depozite din Wolverhampton, Shepton Mallet și Trowbridge, toate fiind localități din Anglia.

Se lucrează în trei schimburi:

Schimbul 1 – de la ora 6 dimineața la 14
Schimbul 2 – de la 14 la 22
Schimbul 3 – de la 22 la 6 dimineața

Se plătesc 7,6 lire pe oră pentru primele 2 ture, respectiv 8,45 lire pentru schimbul de noapte. Candidații aleși se vor ocupa de sortarea și ambalarea produselor în depozite.

Puteți contacta direct angajatorii la numerele de telefon și adresele de mail de AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.