Locuri de muncă în depozite: plata ajunge la 120 € / zi. Se acceptă și un nivel slab de engleză

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Românii care vor să muncească în depozite din străinătate au acum la dispoziție peste 130 de locuri de muncă în Marea Britanie, Olanda și Germania.

Se caută bărbați, femei și cupluri, iar experiența nu este necesară pentru cele mai multe dintre aceste locuri de muncă. Cel mai bine plătite sunt joburile din depozitele de pe Aeroportul Internațional Schipol din Amsterdam, Olanda, unde o zi de lucru poate fi plătită și cu 120 de euro brut.

De asemenea, unii angajatori acceptă și un nivel scăzut de cunoaștere a limbii engleze.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă în depozite:

1. O agenție de recrutare angajează 25 de manipulanți și de motostivuitoriști pentru depozitele cargo de pe Aeroportul Internațional Schipol din Amsterdam, Olanda.

Salarizarea este cuprinsă între 10 și 15 euro brut/oră, în funcție de schimburile și de perioda de muncă. Se lucrează între 45 și 50 de ore/săptămână. Așadar, plata poate ajunge chiar și la 120 de euro pe zi (pentru o zi de lucru de 8 ore plătite cu 15 euro brut/ora).

Se oferă cazare contra cost (135 euro/săptămână). Cei care vor să plătească mai puțin pot sta câte 2 în cameră și se înjumătățesc costurile.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. O agenție de recrutare caută 20-30 de muncitori calificați sau necalificați care să lucreze în Olanda în diferite domenii, inclusiv în depozite și fabrici. Se acceptă și cupluri.

Se câștigă între 9 și 10 euro brut/oră, se lucrează aproximativ 40 – 45 de ore pe săptămână.

Se oferă asigurari sociale, contract de munca olandez, posibilitatea de vacanțe în timpul anului. De asemenea, se asigură înscrierea în sistemul de asigurări olandez, iar cei care au copii pot beneficia de alocații suplimentare, ajutor de șomaj în caz de necesitate și acces la sistemul medical olandez.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. O companie caută 32 de persoane care să lucreze ca operatori de depozite în Anglia.

Se acceptă și un nivel slab de limbă engleză. Se caută femei, bărbați, cupluri.

Depozitele care solicită personal (TNT, Tesco, Sainsbury Euro Car Parts, etc) nu cer experiență în domeniu deoarece oferă traninig direct la locul de muncă, în cadrul căruia angajaților li se vor furniza toate informațiile necesare pentru îndeplinirea responsabilitășilor zilnice.

Salarizarea este în funcție de contract, ture de zi sau de noapte, și pornește de la 7,5 lire pe oră (BRUT) și poate ajunge până la 11 lire pe oră. Exemplu: o tură de zi de 8 ore se plătește cu 7,25 lire/oră, pe când o tură de noapte de 8 ore se plătește cu 8,6 lire/oră. Weekendurile ajung până la 10 lire pe oră în tura de zi, iar în cea de noapte la 11 lire/oră.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. O agenție de recrutare caută 45 de peroane care să lucreze într-un depozit de sortare colete din Germania. Nu este nevoie de cunoașterea limbii germane.

Se caută femei, bărbați, cupluri.

Descrierea jobului:
– muncă simplă
– muncă doar în schimbul 3 (cu spor de noapte)
– angajare la firmă germană
– contract de munca legal pe 9 luni, cu posibilitate de prelungire
– salariu 9,23 € brut/oră
– asigurare medicală

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. O firmă de recrutare caută lucrători pentru depozitele din Marea Britanie. Experiența anterioară nu este necesară.

De asemenea, nu este nevoie de un nivel de engleză bun. Agenția va găsi locuri de muncă și pentru persoanele cu un nivel mai scăzut de engleză.

Se oferă:

* Un loc de muncă legal în Marea Britanie, prin contract conform normelor britanice, pentru o perioadă de timp nelimitată
* Salariu atractiv, cuprins între 1.000 și 1.500 de euro pe lună
* Se lucrează minim 5 zile pe săptămână

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.