Dedeman angajează. Ce salarii oferă patronii români și câți bani se fac din bacșișuri și bonusuri

dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Dedeman angajează în orașele Arad, Botoșani, București, Cluj-Napoca, Deva, Galați, Slatina, Turda.

Posturile libere sunt următoarele: consultant vânzări, agent securitate incintă, șef raion, coordonator transport marfă, casier, reprezentant vânzări.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Se oferă:

– Salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță
– Training-uri de vânzări și produse
– Posibilitatea dezvoltării în carieră

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locuri de muncă și salarii la Dedeman

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați ai companiei Dedeman, un șef de raion angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar de 1.500 de lei.

Un agent angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar de 2.000 de lei net.

Un dispecer alarmă angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 1.300 de lei plus tichete de masă de 280 de lei pe lună și un bonus de 400 de lei pe lună.

Un agent livrator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei plus un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă, la care se adăuga suma de 500 de lei provenită din bacșișuri.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.