Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii oferă patronii români și câți bani se fac din bacșișuri

dedeman angajări 2019
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Compania Dedeman are numeroase locuri de muncă disponibile în această perioadă, în diferite orașe din țară.

Dedeman angajează în orașele Agigea, Bacău, București, Cluj-Napoca, Constanța, Hunedoara, Oradea, Ploiești, Timișoara, Turda și Vaslui.

Locurile de muncă disponibile sunt cele de reprezentanți vânzări, consultanți vânzări, agent de securitate, specialist în recrutare, dispeceri monitorizare, economist, referent help desk online, referenți livrări la domiciliu, casieri, tehnician service și închirieri scule, specialist personal / salarizare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Compania Dedeman oferă:

– Pachet salarial motivant (salariu fix plus bonuri de masă, bonus de performanță)
– Mașină de seviciu, laptop, telefon (pentru unele posturi)
– Training-uri de vânzări și produse
– Posibilitatea dezvoltării în carieră

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați la Dedeman, un agent livrator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei pe lună, la care se adăugau un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 188 de lei pe lună și bacșișuri în valoare de 500 de lei pe lună.

Tot în 2016, un consilier vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 1.500 de lei pe lună plus tichete de masă de 188 de lei pe lună.

Un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei pe lună.

Un șef de raion angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în anul 2014 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă de 200 de lei pe lună și un comision din vânzări de 800 de lei pe lună.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.