Locuri de muncă în Danemarca. Se câștigă 90 de euro pe zi, se acceptă și cupluri

Cei care vor să lucreze în străinătate pot studia ofertele pentru Danemarca. Una dintre companiile de recrutare este în căutare de personal care să lucreze la ferme.

„Job-urile sunt în ferme de animale, pentru bărbați, femei sau cupluri. Acestea presupun hrănirea și îngrijirea animalelor. Progamul de lucru este de 42 ore/ săptămână, aproximativ 8 ore/zi, 5 zile pe săptămână, cu posibilitate de ore suplimentare plătite separat cu 11 euro/ora net. Veți semna contractul de muncă direct cu fermierul danez”, de specifică în anunțul de angajare.

De asemenea, firma de recrutare mai precizează că se vor oferi asigurări de sănătate daneze, iar asistența medicală este gratuită. La sfârșitul contractului se oferă un bonus de 10% din valoarea netă a contractului. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O altă companie de recrutare oferă contracte de muncă în Danemarca „pe termen scurt și lung, în diferite sectoare de activitate”.

Se caută în domenii precum agricultură (cules, ambalare, flori, fructe și legume, fructe de pădure, livit iarbă în sere și în câmp), în fabrici (sortare, ambalare, locuri de muncă încărcare în produsele alimentare, legume, pește), ferme, construcții și amenajări interioare (renovări, izolare, zidărie). Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Citiți și: Acrobații care îți taie respirația, făcute de un român pe un coș de termocentrală | VIDEO

giphy

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.