Locuri de muncă în construcții. Oferte din Suedia, Austria, Germania, Franța și Polonia

Românii cu pregătire practică în domeniul construcțiilor pot aplica pentru sute de joburi în străinătate. Vi le prezentăm în acest articol.

Cei care își doresc să lucreze în Germania pot candida pentru cele 50 de joburi de zidari, fierari-betoniști, dulgheri, turnători. Cei aleși vor lucra pe unul dintre cele mai mari șantiere din Berlin. Candidatul trebuie să fie experimentat, serios și capabil de a lucra în echipă. Salariul este de 6-10 euro/oră.

Puteți citi toate detaliile despre acest loc de muncă aici.

O agenție caută, pentru locuri de muncă din Franța, tâmplari, dulgheri, montatori de gresie și faianță, zugravi și zidari cu experiență. Cei aleși vor lucra în regiunea Haute-Savoie, la construcția case de lemn. Cazarea, masa și transportul sunt asigurate.

Puteți citi toate detaliile despre acest loc de muncă aici.

O firmă din Suedia caută montatori de țiglă ceramică. Sunt scoase la concurs 20 de joburi. Persoanele alese vor lucra 5 zile pe săptămână, câte 8 ore pe zi. Se oferă cazare gratuită plus un salariu lunar de 1100 de euro. Orele suplimentare se plătesc cu 6.7 euro/oră.

Puteți citi toate detaliile despre acest loc de muncă aici.

O firmă de Austria scoate la concurs două locuri de muncă pentru specialiști în instalații sanitare. Se lucrează 38,5 ore pe săptămână, iar salariul lunar este de circa 1400 de euro. Concediul este plătit, iar angajatorul oferă și salariul 13 și 14. Cei aleși vor asigura buna funcționare a instalațiilor sanitare a unor hoteluri din Tirol, Austria.

Puteți citi toate detaliile despre acest loc de muncă aici.

O firmă din Polonia caută șase sudori experimentați pentru sudură în plan orizontal și plan verdical. Se asigură cazare, masă și transport. Salariul este de 1000-1500 de euro pe lună.

Puteți citi toate detaliile despre acest loc de muncă aici.

În această perioadă sunt scoase la concurs și 4 locuri de muncă pentru electricieni calificați, în Franța. Aceștia se vor ocupa de instalarea de sisteme generale de înaltă și joasă tensiune, lucrări de incorporare de instalații electrice în sol și pereți de beton, lucrări de cablare a tablourilor electrice și de instalarea de suport de cabluri în podea/fundație.

Puteți citi toate detaliile despre acest loc de muncă aici.

O firmă care are lucrări în Germania și Belgia angajează rigipsari, zidari și muncitori. Rigipsarii vor lucra în Germania, în timp ce zidarii și muncitorii vor activa în Belgia. Salariul este de 1500-1800 de euro.

Puteți citi toate detaliile despre acest loc de muncă aici.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate:

Job de vis în Austria, pentru iubitorii de munte
Locuri de muncă în construcții și industrie pentru români în străinătate
Ocazie unică! Locuri de muncă în agricultură, în Canada
La muncă în Germania, cu contract. Angajații model primesc și o excursie
Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate
Locuri de muncă în vara aceasta pe litoralul din Grecia
Locuri de muncă pentru ingineri și maiștri, în Germania și Franța. Salariile trec de 1500 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră. Se caută ghizi turistici, ospătari și bucătari
Locuri de muncă în străinătate în domeniul promovării produselor. Salarii de până la 2.500 de lire

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.