Locuri de muncă în construcții în Germania, Danemarca, Franța. Salarii de peste 1.700 de euro

Locuri de munca pentru romani in constructii Foto: Jorge Royan via Wikimedia Commons
Locuri de munca pentru romani in constructii Foto: Jorge Royan via Wikimedia Commons

Românii interesați de locuri de muncă în străinătate au la dispoziție, în această perioadă, mai multe oferte în domeniul construcțiilor, în țări precum Germania, Danemarca, Olanda, Franța sau Belgia.

O companie de construcții din Germania angajează urgent muncitori în construcții: dulgheri, fierari, zidari tencuitori, finisori (rigipsari, gleturitori, vopsitori, parchetari, gresie, faianță), instalatori sanitari, electricieni.

Joburile sunt full time, iar angajatorul promite condiții bune de lucru și salarii avantajoase.

Mai multe informații despre acest job sunt disponibile AICI.

O companie de recrutare caută 10 tâmplari în aluminiu care să muncească în Franța. Printre sarcinile jobului se numără vitrificarea ferestrelor, închiderea elementelor fațadelor, montarea încuietorilor, montarea consolelor, efectuarea schițelor și a măsurătorilor, montarea și armarea ramelor ferestrelor și a elementelor pregătite, montarea sticlei în ramă.

Salariul ajunge până la 1.500 de euro pe lună, iar cazarea și transportul local sunt asigurate. Se oferă contract de muncă cu toate contribuțiile plătite către statul român și asigurare medicală internațională gratuită.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți afla de AICI.

O companie din Franța angajează 2 macaragii. Se asigură transport și cazare, iar salariul de început este de 1.700 de euro.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

Electrician în Germania. Potrivit angajatorului, cunoașterea limbii germane sau engleze reprezintă un avantaj. Printre sarcinile de serviciu se numără asamblarea, instalarea și menținerea cablajelor electrice și electronice, identificarea cauzelor unor defecțiuni la sisteme, montarea de întrerupătoare, transformatoare și alte componente etc. Jobul este full time.

Mai multe informații despre acest job sunt disponibile la acest link.

O companie caută dulgheri, fierari, zidari și macaragii pentru proiecte din România și din Germania.

Jobul este full time, iar oferta salarială de 1.000 – 1.500 de euro.

AICI puteți găsi mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

O firmă de recrutare caută 4 betoniști care să muncească în construcții în Danemarca. Candidații trebuie să înțeleagă și să poată să comunice în limba engleză. Angajatorul promite salariu atractiv și contract de muncă conform legislației daneze.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

O companie slovacă ce desfășoară lucrări de reparații și construcții noi în industria petrochimica în Belgia și în Olanda angajează 10 sudori și lăcătuși-tubulatori capabili să citească desene tehnice pentru a munci în Belgia și în Olanda.

Cazarea și transportul la locul de muncă sunt gratuite.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

O companie de recrutare caută 30 de muncitori care să monteze geamuri și uși PVC (termopan) în Germania. Echipele sunt compuse din 4-5 persoane, iar candidații ideali trebuie să fie serioși, punctuali și bine organizați.

Programul de lucru este de 8 ore pe zi de luni până vineri, cazarea este inclusă, iar contractul se face pe perioadă nedeterminată. Salariul ajunge la 1.500 de euro.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

O companie angajează 5 fierari betoniști care să muncească în Franța. Candidatul ideal are vârsta cuprinsă între 23 și 55 de ani. Se asigură cazare și transport local, iar salariul este de peste 1.500 de euro.

Informații suplimentare despre aceste joburi puteți găsi AICI.

AICI găsiți și alte locuri de muncă în construcții în străinătate.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în vânzări, în Germania și Austria. Contract legal, încheiat direct cu angajatorul
Locuri de muncă în fabrici din Germania și Olanda. Salariile ajung la 2.700 de euro
Job-uri pe vase de croazieră. Masa și cazarea sunt gratuite
Locuri de muncă în bănci. Se caută economiști, contabili, manageri, consultanți
Locuri de muncă pentru români grijulii în străinătate: Bonă în SUA, îngrijitor de persoane în Marea Britanie
Locuri de muncă la Lidl, în zeci de orașe din țară

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.