Locuri de muncă la Catena în numeroase orașe din țară. Ce salarii se câștigă

farmacii popești-leordeni farmacii non stop ploiești farmacii vălenii de munte locuri de muncă catena angajări
Foto: vipdeva.ro / YouTube

Lanțul de farmacii Catena face angajări în diferite orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la asistenți la manageri.

Catena angajează 20 de asistenți în farmaciile din diferite orașe din țară, 20 de farmaciști, un IT help desk și un director zonal de vânzări.

Se oferă:
* pachet salarial atractiv
* mediu de lucru dinamic, profesionist și prietenos
* pregătire profesională continuă

De asemenea, pentru posturile de conducere se oferă bonus de performanță, mașină și laptop de seviciu.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați împărtășesc diferitele experiențe avute la locul de muncă, în octombrie 2014 un asistent într-o farmacie Catena, angajat full time în Târgu Mureș, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga 1.450 de lei net pe lună, tichete de masă de 200 de lei lunar, plus un bonus de 200 de lei pe lună.

În septembrie 2014, un angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga 1.200 de lei net lunar, plus bonus la realizarea target-ului.

Angajații cu funcții de conducere câștigă în jur de 6.000 de lei net pe lună, se mai arată pe site-ul menționat.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.