Șansă unică: locuri de muncă în agricultură, în Canada. Plata ajunge la 2.400 de dolari pe lună

locuri de muncă agricultură
Foto: Dennis Jarvis (Flickr)

Locuri de muncă. O firmă de recrutare este în căutarea a 8 persoane care să lucreze în agricultură în Canada, în sezonul 2017.

Angajatorii caută persoane entuziaste, cărora le place să muncească în ferme. Angajații vor lucra sezonier peste ocean, în perioade din intervalul aprilie – noiembrie 2017.

Posturile sunt disponibile atât în domeniul cerealelor, cât și în ferme din Saskatchewan, în vestul Canadei.

Candidații trebuie să fie sănătoși și rezistenți din punct de vedere fizic și capabili să ducă la îndeplinire sarcini solicitante. În sezonul de vârf se lucrează peste program.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Venitul brut este cuprins între 16 și 20 de dolari canadieni pe oră, adică poate ajunge la 2.430 de dolari americani pe lună brut, pentru 8 ore pe zi, timp de 20 de zile lucrătoare pe lună.

Plata poate fi și mai mare însă deoarece, de regulă, într-o zi de muncă se lucrează între 8 și 12 ore pe zi, în funcție de vreme.

Cazarea este gratuită și este oferită de angajator (angajații vor fi cazați în ferme, rulote sau case în cele mai apropiate orașe).

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.