Locuri de muncă în 6 bănci mari din România, în zeci de orașe din țară. Ce salarii se câștigă

bănci locuri de muncă banca transilvania
Foto: Evan Bench via Wikimedia Commons

Zeci de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă pentru românii care își doresc să lucreze în sistemul bancar.

6 mari bănci din România – ING Bank, Raiffeisen Bank, BCR, UniCredit Bank, GarantiBank și Banca Românească fac angajări în peste 30 de orașe din țară.

Posturile disponibile sunt foarte variate, de la casieri la directori de sucursale.

Locurile de muncă sunt atât full time, cât și part time.

1. ING Bank are locuri de muncă disponibile în următoarele orașe: Baia Mare, Bistrița, București, Buzău, Constanța, Deva, Oradea, Otopeni, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Posturile disponibile sunt următoarele: ofițeri clienți retail, specialiști clienți microîntreprinderi, point officer, manager relații clienți, relationship manager, ofițer telesales – program part time.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul undelucram.ro de foști sau actuali angajați ai ING România, un business analyst angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2017 un salariu de 4.500 de lei net pe lună.

În martie 2016, un ofițer helpdesk angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 1.700 de lei net pe lună, plus bonuri de masă în valoare de 188 de lei lunar.

În februarie 2016, un operator call center angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 700 de lei net pe lună, plus un bonus de 100 de lei.

2. Raiffeisen Bank face angajări în orașele Alba Iulia, Arad, Bistrița, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Mioveni, Pitești, Reșița, Salonta, Sebeș, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.

Sunt disponibile următoarele locuri de muncă: responsabili clientelă IMM medii, angajați front office, ofițeri telesales, responsabili clientelă IMM Micro, ofițer tranzacții clienți, analist risc de piață și lichiditate, ofițeri tranzacții part time / full time, consultanți financiari, ofițer reconciliere – control financiar și contabilitate, ofițer bancar – colectare amiabilă credite, strategic procurement specialist, ofițeri operațiuni custodie, analist aplicații bancare, responsabil clienți canale alternative, analist portofoliu credite RWA.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit undelucram.ro, un consilier clienți persoane fizice, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

În februarie 2016, un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un ofițer bancar angajat full time în București în anul 2016, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 1.100 lei net pe lună.

3. BCR face angajări în Beclean, Bistrița, București, Slobozia.

Sunt disponibile următoarele locuri de muncă: specialiști colectare dificilă, specialiști credite retail, manager relații clienți microîntreprinderi, parteneri servicii clienți, specialist modelare risc de credit junior, expert raportare contabilitate, specialist suport campanii vânzări, responsabil unitate retail.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

În martie 2017, un consultant angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga 2.000 de lei net pe lună.

În februarie 2017, un analist angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga 1.700 de lei net lunar.

În februarie 2017, un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga 5.000 de lei net pe lună.

În ianuarie 2017, un consilier clienți angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga 2.000 de lei net pe lună.

4. UniCredit Bank angajează în Iași și București.

Sunt disponibile posturile de experți evaluatori, analiști aplicații IT, manageri, consilier clienți persoane fizice, analiști de strategie comercială, analist credite persoane fizice, garnishments officer.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Conform informațiilor publicate pe undelucram.ro, un analist angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2017 un salariu de 3.000 de lei net pe lună.

În ianuarie 2017, un analist angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga 2.200 de lei net pe lună.

În februarie 2016, un iniginer IT angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga 3.300 de lei net pe lună.

5. GarantiBank angajează în Alba Iulia, București, Constanța, Craiova, Focșani, Piatra Neamț, Sfântu Gheorghe, Suceava, Timișoara, Zalău.

Posturile disponibile sunt cele de manageri, specialiști în resurse umane, analiști, ofițeri trezorerie, ofițeri colectare credite, consultant bancar vânzări directe, ofițeri control, operator dispecer sisteme de monitorizare, expert rapoarte, manager contabilitate, operator ghișeu, auditor intern, ofițer bancar operațiuni.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

În iulie 2016, un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga 1.250 de lei net pe lună, plus tichete de masă în valoare de 180 de lei pe lună.

În februarie 2016, un branch manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga 6.200 de lei net pe lună.

6. Banca Românească angajează în Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea-Ciuc, Oradea, Pitești, Ploiești, Reșița, Sfântu Gheorghe, Slatina, Timișoara.

Posturile disponibile sunt următoarele: directori de sucursală, ofițeri bancari retail, coordonatori echipă retail, ofițeri bancari IMM, ofițeri tranzacții clienți casierie, ofițeri bancari retail.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.