Locuri de muncă în Anglia. Se caută 50 de îngrijitori, într-un orășel superb. Salariu de peste 7.000 de lei

Sursa foto: teamprop.co.uk

Compania Pure Healthcare caută 50 de persoane pentru a lucra ca îngrijitori de bătrâni în Uckfield, un frumos oraș din sud-estul Angliei.

Pregătirea este asigurată gratuit. Se lucrează 44 de ore pe săptămână, cu posibilitatea ca, la cerere, să se lucreze ore suplimentare până la maximum 70 de ore pe săptămână.

Plata este de 7,5 lire / oră pentru turele de zi, 8 lire / oră pentru turele de noapte, 9,5 lire / oră pentru ore suplimentare în ture de zi și 10 lire pentru ore suplimentare în ture de noapte. Calculele arată că salariul minim pe care îl poate câștiga o persoană este de circa 1400 – 1500 de lire.

Angajatorul încheie contract de muncă cu angajatul și îi oferă asistență în găsirea unei chirii convenabile în oraș.

Cei care vor să se înscrie trebuie să respecte condițiile enumerate AICI (click pe link pentru detalii).

Uckfield, locuit de doar 15.000 de oameni, este un orășel extrem de frumos din comitatul East Sussex. Veți simți în el aerul orașului medieval autentic, capela fiind construită chiar în 1291, adica acum mai bine de șapte secole. Orașul este plin de străduțe plin de farmec și case vechi de sute de ani. Împrejurimile sunt și ele minunate, o mulțime de rezervații naturale, cu iazuri și păduri interesante, înconjurând orașul.

Uckfield este locul de naștere al Emmei Lee French, vestită în secolul al XIX-lea după ce a emigrat în Statele Unite și și-a dedicat întreaga viață celor în suferință. Și artistul soul Rag’n’Bone Man, cunoscut pentru hitul său Human, este născut în Uckfield.

Vă puteți înscrie pentru aceste locuri de muncă în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.