Locuri de muncă în agricultură în Marea Britanie și în România. Se caută necalificați, tehnicieni, manageri

Românii care sunt interesați să lucreze în agricultură au la dispoziție, în această perioadă, mai multe oferte de angajare venite din partea unor angajatori din Marea Britanie sau din România.

Iată câteva dintre cele mai interesante anunțuri.

Marea Britanie. O firmă de plasare a forței de muncă este în căutarea unor persoane care să muncească în ferme agricole din Marea Britanie. Locurile de muncă sunt full time și sunt disponibile pentru necalificați.

Cei interesați pot contacta firma de recrutare la numerele de telefon afișate AICI.

România. O companie din România caută șef pentru o fermă de pui de carne. El va răspunde de toată ferma (efective, obiecte de inventar, personalul din subordine). Va primi salariu și bonus în funcție de rezultate, mașină de serviciu și telefon. Locul de muncă este full time.

Mai multe informații despre acest job sunt disponibile AICI.

România. O firmă din România angajează doi tehnicieni agronomi de cercetare pentru activitatea de ameliorare a varietăților de semințe ce se va desfășura într-o stație de cercetare. Candidatul ideal are studii medii sau superioare, este corect, riguros și este disponibil să facă deplasări în România și în Bulgaria.

Mai multe informații despre acest loc de muncă sunt disponibile AICI.

România. Un grup industrial din România angajează inginer horticol care să coordoneze activitatea de înființare a unor sere de legume.

Mai multe informații despre acest loc de muncă sunt disponibile AICI.

România. O societate care prestează servicii de consultanță pentru fermieri vrea să angajeze un inginer agronom. Postul presupune oferirea de servicii de monitorizare și consultanță agricolă pentru un grup de fermieri, activitate care constă în: stabilirea asolamentului, lucrările solului, înființarea și întreținerea de culturi, recoltat.

De asemenea, el va monitoriza evoluția culturilor, recomandând cele mai bune soluții tehnologice. El va reprezenta societatea în relațiile cu partenerii.

Mai multe informații despre acest loc de muncă sunt disponibile AICI.

România. O fermă ecologică în proces de dezvoltare și eficientizare caută inginer agronom specializat în legumicultură și horticultură, culturi de câmp și solarii. Angajatorul spune că vârsta nu contează, ci doar ușurința lucrului cu personalul din subordine și cu ceilalți colegi din echipă, precum și pasiunea pentru lucrul bine și eficient făcut.

Inginerul răspunde de implementarea planului de culturi agreate cu directorul general, coordonează echipa de muncitori, documentează procese, proceduri și e implicat în decizii legate de dezvoltarea fermei (achiziții echipamente, accesare fonduri UE).

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre acest loc de muncă.

România. Un grup agricol din România angajează manager pentru o fermă vegetală. Candidatul ideal știe limba engleză la nivel minim conversațional, are cunoștințe despre mecanizare (conducerea, setarea și repararea utilajelor), are abilități de coodonare, de prioritizare și de comunicare foarte bune.

Managerul va participa la realizarea planului de culturi și este responsabil de îndeplinirea acestuia. El va evalua culturile agricole pe teren și va propune măsurile de modificare a operațiunilor planificate în funcție de condițiile solului și de cele meteo.

Cei interesați pot aplica la acest job AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Muncește și călătorește. Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Marea Britanie, Olanda. Salarii de peste 3.000 de euro
Locuri de muncă în străinătate pentru pasionații de gătit. Se caută femei, bărbați, cupluri
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.