Joburi în agricultură: plata ajunge la 2.000 € net. Fără limbă străină și experiență, se caută și cupluri

locuri de muncă agricultură
Foto: CIAT (Flickr)

Românii care își doresc să lucreze în agricultură în străinătate au la dispoziție zeci de locuri de muncă în țări precum Marea Britanie, Olanda, Germania sau Danemarca.

În funcție de postul ocupat, salariul ajunge până la 2.000 de euro net.

Pentru unele locuri de muncă nu este nevoie de experiență și nici de cunoașterea unei limbi străine. Angajatorii caută femei, bărbați și cupluri.

Unii angajatori acoperă cheltuielile de cazare și transport.

Iată cele mai interesante locuri de muncă în agricultură existente pe piață la ora actuală:

1. Anglia. O agenție de recrutare caută personal pentru joburi în agricultură în Anglia. Nu se percepe comision, iar cunoașterea limbii engleze nu este obligatorie.

Munca poate fi în câmp sau în fabrică, la ambalat. Locurile de muncă sunt full time.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. Anglia. Un angajator caută supervizori care să muncească în agricultură în Anglia.

Principalele responsabilități sunt:

* Supravegherea echipei;
* Oferirea de sfaturi și instrucțiuni membrilor echipei;
* Verificarea calității fructelor culese;
* Asigurarea că echipa respectă instructiunile oferite de manager precum și obiectivele de producție.

Experiența în domeniu nu este esențială deoarece se oferă formare profesională.

Salarizarea este de £8,20 pe oră / 6 zile pe săptămână. Se semnează contract pe perioadă nedeterminată. Transportul din România în Angila este organizat, iar costul este suportat integral de companie.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă, inclusiv numărul de telefon și adresa de e-mail.

3. Germania. O companie agricolă ce deține o fermă zootehnică în sudul Germaniei angajează 3 muncitori într-o fermă de vaci.

Responsabilități:

– hrănirea animalelor;
– îngrijirea animalelor;
– manevrarea aparatelor de muls vaci;
– realizarea tuturor activităților specifice din cadrul unei ferme zootehnice.

Se oferă:
– contract de muncă;
– salariu motivant;
– transport;
– cazare.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. Danemarca. O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă angajează 5 persoane care să lucreze în ferme din Danemarca.

Joburile sunt în ferme de animale și sunt disponibile pentru bărbați, femei sau cupluri. Munca presupune hrănirea și îngrijirea animalelor.

Salariul este de 1.300 de euro net. Progamul de lucru este de 42 ore / săptămână, aproximativ 8 ore/zi, 5 zile pe săptămână, cu posibilitate de ore suplimentare plătite separat cu 11 euro/oră net.

Contractul de munca este semnat direct cu fermierul danez. Angajații vor beneficia de asigurare de sănătate daneză, bani de concediu, indemnizație de șomaj și școlarizare pentru învățarea limbii daneze.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. Olanda. O agenție de recrutare specializată în servicii de consultanță caută 8 persoane care să lucreze într-o fermă de porcine (maternitate) din Olanda.

În funcție de poziție, salariul este cuprins între 1.500 și 2.000 de euro net.

Se oferă contract de muncă cu normă întreagă, cu aproximativ 40 de ore pe săptămână. Programul de lucru este de la 7:00 până la 17:00, iar o dată la 4 săptămâni se lucrează un weekend.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă (inclusiv numărul de telefon).

6. Olanda. O firmă de recrutare caută 20 de persoane care să lucreze în sere din Olanda. Se caută femei, bărbați, cupluri.

Se lucreaza în sere de roșii, castraveți și ardei. Salarizarea este 9,43 euro brut / oră. Se lucrează 38 de ore/săptămână +ore suplimentare (5 zile pe săptămână cu două zile libere).

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

7. Anglia și Scoția. O agenție de ocupare a forței de muncă caută culegători de ciuperci, căpșuni, salată, ceapă sau fructe moi care să muncească în Marea Britanie. Plata este de 7,5 lire / oră.

Nu este nevoie de experiență și nici de cunoașterea limbii engleze.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.