Locuri de muncă în Anglia pentru românii necalificați. Câștiguri de peste 10.000 de lei pe lună

Dacă nu aveți încă nicio pregătire și doriți să vă mutați în Anglia, să munciți, există numeroase oferte pe piață, în mai multe domenii.

Pentru a consulta direct lista cu locuri de muncă pentru necalificați în Anglia, intrați aici.

De exemplu, dacă știți limba engleză și aveți abilitățile de a lucra în echipă și de a sta calm în situații de presiune, fiind, în același timp, dornic de a fi de ajutor, puteți opta pentru un post de îngrijitor permanent la domiciliu.

Se oferă un salariu net de 2.200 de lire sterline pe lună, cazarea ese gratuită, iar odată intrați în sistem puteți alege dintr-un număr mare de locații în Anglia.

Se oferă statut de angajat, nu de self-employed, iar compania de recrutare nu percepe comision.

Aflați mai multe de aici.

În Kent, se caută femei care să îngrijească bătrâni în condiții foarte avantajoase.

Fiecare oră de muncă este plătită cu 8 lire sterline, iar nivelul crește în funcție de experiență, în timp ce orele din weekend și cele din timpul sărbătorilor legale au un tarif diferit.

Se oferă mașină de serviciu, iar compania oferă deduceri la costul cu combustibilul. Se oferă cazare gratuită la început, dar și soluții pentru o acomodare viitoare.

Vă puteți trimite CV-ul aici.

Dacă aveți un fizic rezistent, puteți opta pentru un loc de muncă în depozitele din Anglia.

Nu este nevoie de niciun fel de experiență, ci doar de cunoștințe minore ale limbii engleze.

Salariile ajung și la 1.500 de lire sterline.

Mai multe detalii despre aceste posturi care sunt foarte solicitante din punct de vedere fizic, însă pot oferi câștiguri materiale importante, aflați de aici sau de aici.

Există oferte și pentru cei calificați. De exemplu, în industria fast-food, englezii caută români pentru restaurantele lor din cercul celor mai importante companii de profil din lume.

Se caută manageri de restaurant, asistenți de manageri și șefi de tură. Este nevoie de un bun nivel al limbii engleze.

Pentru acest job, intrați aici.

Pentru mai multe locuri de muncă pentru români în Anglia – aici.

Pentru a afla cu cât este plătită ora de muncă și pentru a vă înscrie pentru aceste locuri de muncă, accesați linkul de AICI.