Licitații ANAF: Jaguar de la 2.400 de euro

FOTO: Wikimedia Commons
FOTO: Wikimedia Commons

ANAF are în această perioadă mai multe anunțuri de organizare de licitații pentru diverse bunuri confiscate. În acest articol vă prezentăm câteva dintre cele mai atractive anunțuri postate pe site-ul instituției.

În Ploiești va avea loc o licitație pentru vânzarea unui autoturism Dacia Logan. Mașina este din 2006, pe benzină și are o capacitate cilindrică de 1390 cmc. Prețul de pornire este de 6.044 lei. Mai multe detalii găsiți aici.

În localitatea Turnu Severin se scoate la licitațe un buldoexcavator , din 2008. Prețul de pornire este 151.560 de lei. Detalii suplimentare găsiți aici.

Pe 6 martie, în Dej, se scot la licitație un Volkswagen Passat și un buldoexcavator FAI 595 BENFRA. Prețul de pornire pentru Passat este 43.192 de lei, iar pentru excavator este 26.219 lei. Mai multe detalii găsiți aici.

La Iași se scoate la licitație, pe 1 martie, un autoturism Jaguar X-Type. Este din 2006, pe motorină, de culoare albastră. Prețul de pornire este de aproximativ 2.400 de euro. Detalii suplimentare găsiți aici.

Dacă sunteți interesați să vă cumpărați un apartament în Constanța, puteți să participați la o licitație care va avea loc pe data de 28 februarie. Apartamentul are două camere decomandate, este confort I, iar prețul de pornire al licitației este de 124.580 de lei. Detalii suplimentare găsiți aici.

Tot la malul mării, în Năvodari, se scoate la licitație un apartament de 2 camere, care are un preț de pornire de 128.293 de lei. Licitația este tot pe 28 februarie. Detalii găsiți aici.

La Administrația Județeană a Finanțelor Publice Covasna, în Sfântul Gheorghe, se scot la licitație mai multe autoturisme. Pe 27 februarie puteți participa la achiziția unui autoturism Dacia Logan, din 2005, pe benzină. Prețul de pornire este de 5.842 de lei.

Pe 28 februrie va fi scos la licitație un autoturism Peugeot Partner, din 2011. Este pe motorină, iar prețul de pornire este de 18.949 de lei. În aceeași zi se mai vine și un Hyundai ix 35, fabricat în 2012. Prețul de pornire este de 42.400 de lei. Detalii despre toate aceste licitații găsiți aici.

FOTO: Wikimedia Commons

Precizare: În imaginea articolului nu este mașina scoasă la licitație de ANAF.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.